Smålandslotta

Tidig morgon och en dag med plugg

Om jag inte somnar fort ikväll så vet jag inte vad.
Fick gå upp vid 6 tiden idag för jag och Casper va tvungna att följa med Kim imorse för att han skulle lämna in sin bil på rut byte och behövde då skjuts till jobbet efter att han lämnat in bilen. Så det va bara att pallra sig upp och väcka Casper och göra sig klara, Casper somnade i bilen igen när vi åkte och vaknade till när jag släppte av Kim på jobbet. Han fick då en macka och en flaska med mjölk så han fick i sig lite frukost så han klarar sig till lunch på förskolan men vi får se om han sover en stund idag på dagis eller om han håller sig vaken ändå.
Han ska få gå på dagis imorgon också sen får han va hemma fram till måndag, Jag har ju rätt till att ha han där 100 procent då jag pluggar på heltid men är ju bara vissa dagar jag verkligen behöver lugn och ro hemma så jag kan ju hjälpa förskolan nu i dessa Corona tider genom att ha honom hemma så mycket som möjligt men att han ändå går några dagar i veckan för hans skull också. Nu är dom ju max 4 barn på hans avdelning om alla är där då dom som bara har rätt till 15 timmars inte får va där just nu även om dom max blir åtta om dom kommer tillbaka så det är för tillfället tre pedagoger på 4 barn så det är ju väldigt lugnt ändå på dagis. Men jag tänker ändå hjälpa dom lite i dessa tider.
Så ska prata med dom om detta när jag hämtar sen, kanske låter han gå längre än bara 5 timmar dessa dagar han får gå om han kanske bara går 2 dagar i veckan. men ska se vad dom tycker om det.

Nu sitter jag i alla fall och pluggar och jag har hunnit med en del sen jag började, är dock så himla skönt att jag har kursboken digitalt så jag kan lyssna på den istället för att läsa då jag lättare tar in information i form av ljud.
Ska snart ta en paus i alla fall och äta lite lunch och efter det tror jag det blir att strukturera skrivbordet och runt om så allt blir lättare med pluggandet och allt annat jag gör här vid skrivbordet.

Ska göra ett inlägg sen om vad ni vill läsa om osv så det inlägget får ni gärna inte missa då jag ska försöka strukturera upp denna blogg ännu mer nu.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.