Smålandslotta

Ny vecka ny kurs

Då va det måndag igen och vi startar upp med en ny vecka av graviditeten så nu går vi in i vecka 28. Kan tiden gå lite långsammare så man hinner med allt man måste, dagarna bara rusar förbi och allt man vill hinna en dag hinns inte med.

Helgen är över men mycket har gjorts i helgen ändå, vi har fixat bort att det fuktskadade i köket och lagt på nytt trägolv, så nu är det bara att bygga upp köksskåpet och fixa iordning köket inför att lägga golv och måla. Vi hade tur för vi behövde inte lägga ut en krona på material på golvet i köket för det fanns hemma.

Sen har vi firat Kim i helgen även fast han fyller år idag, men hans pappa och fru va här nere i helgen så vi firade igår. Åt tårta och spelade bingo lotto.

Och idag vaknade man upp tröttare än någonsin och började dagen med att åka och handla lite snabbt, sen när jag kom tillbaka va det dags för lite snabblunch innan vi gick upp på vinden och började rensa Kims gamla leksaker. Men nu är det gjort så nu kan vi även rensa lite annat där uppe innan vi ska flytta över till andra huset.

Sen idag så började ja en ny kurs på Nti också, så nu ska jag läsa upp mitt ig i samhällskunskap så man iallafall kanske får godkänt i det. Har påbörjat lite smått men måste även strukturera upp skrivbordet här hemma så jag kan hålla på med allt lättare för idag skickade jag anställningspapper till ett företag som jag ska va distanssäljare åt två helger i månaden så vill ha lite struktur på skrivbordet och runt om. Men det löser jag i alla fall denna vecka nu och så ska jag se till att följa mina att göra listor också.

Men nu är det snart dags att förbereda maten men casper behövde sitta på toa lite för han behövde bajsa men sen så blir det middagsförberedelse och sen fortsätta plugga och strukturera.

Ha en fortsatt trevlig måndag

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.