Smålandslotta

Helgen som varit

God morgon

Hoppas eran måndag börjat bra och att eran helg varit strålande.
Min helg har varit så bra som den kan bli utan att knappt ha gjort nått ändå,  Fredags eftermiddagen spenderades genom att kratt löv på tomten tillsammans med mina pojkar dock så va Casper inte riktigt nöjd för han visste inte riktigt vad han ville hitta på och va samtidigt lite trött men han hjälpte till lite han också.

Lördagen så började med en mysig frukost framför Tv:n med familjen och sedan begav vi oss över till huset och började sanera och fixa vidare, Kim började bryta loss dom fuktskadade plankorna vid diskbänken och nu vet vi hur mycket vi måste fixa vid den innan vi kan lägga nått golv där, Caspers rum är färdig skurat så det är bara att böja spackla små hål och sen börja måla  sen så är det typ bara tack och väggar kvar i kök och vårat sovrum och sen lite dörrkarmar osv kvar att tvätta av. Måste även tvätta av badrummet med kalktvätt en gång till innan vi kan måla där inne.
Så nån gång i början på 2021 flyttar vi väl in när vi är tillfälligt färdiga med renoveringen.

Fel saker resulterar i detta tyvärr, men vi visste ju om att det va fuktskadat under golvet men inte att det va såhär men i helgen som kommer så får vi hjälp av Kims pappa med att byta brädor osv här inne.

I söndags så va vi mer effektiva i huset vi bor i för tillfället då det fanns lite att göra i det också. Vi Började med att städa av på tomten genom att tömma ut jord ur alla krukor jag hade dahlia blommor i och sen tömde vi Caspers sandlåda  på sand och ställde undan och ska ställa undan själva sandlådan nu i helgen. Efter det vart det bilvård för Kims del och jag gick igenom Frys och skafferi och handlade sedan vi Ica.se så jag kan hämta det bara idag, jag kan verkligen inte gå in i en mataffär och bara köpa exakt det jag ska ha utan det blir alltid något mer och till slut är man uppe i minst 1500 för en veckohandling och det är nått som måste bli ändring på. Vi har ju kört med Icas matkasse varje vecka med färdiga recept men nu så vart det kommande veckor med samma recept vi redan ätit för någon månad sen så vi avslutade fram till nästa år och ska nu tömma skafferi och frys på mat.

Casper vart även klippt dock lite kortare än vi brukar då vi hittade fel ”munstycke” eller vad det heter men det växer snabbt ut och skönt med mindre hår under mössan då han svettas så mycket ändå av den.
Men denna dag har en to do list i alla fall som jag tänkte att jag delar i ett annat inlägg som bara har den. Nu ska jag sätta mig och plugga inför provet imorgon som jag dock inte vet vad jag mest behöver plugga på till för det har jag inte fått reda på så det får gå som det går men ska i alla fall läsa igenom alla kapitel som dom skrivit att man ska läsa igenom i undervisningen. Firade ju även Farsdag med att äta lite kladdkaka också.

Ha en bra dag

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.