Smålandslotta

Egentid för jobb och plugg

Vaknade upp tröttare än någonsin imorse men myste med Casper i sängen en stund innan det va dags att klä på honom och ta honom till förskolan så att jag sedan kunde åka till MVC för träff med barnmorskan.

Tog blodprov och kollade blodtryck, mätte magen och lyssnade på hjärtslagen på bebis och allt såg bra ut, är i V.26 nu och SF måttet låg på 23 nu så än så länge bra får se nästa gång om det växer som det ska. Hjärtslagen låg på 147-150 ca precis som Casper så  det va skönt. Sen vad det är för kön vet vi ju som sagt inte så blir spännande att se i februari för det finns ju inga tecken på att det skulle va en tjej till exempel då graviditeten är precis likadan som Caspers men det finns ju heller inger som säger att det är en kille heller. Enligt nån i en grupp på facebook som heter nub teory så är det en tjej efter att ha kollat på bilderna från ultraljudet men jag är så sjukt osäker haha. Men det får bli va det blir och oavsett får den ärva lite saker från Casper fast det kanske blir en tjej så kommer hon få ha lite blåa kläder osv för jag tänker inte byta ut det bara för att och jag är ingen sån där tjejig person själv som går runt med massa rosa och andra tjejfärger och mönster så det ska inte va några problem. Dom flesta kläder i minsta storlekarna är ganska neutrala ändå.

Efter barnmorskan åkte jag till Espresso House och satte mig och där sitter jag nu och varvar plugg och lite bloggfix och njuter av att få lite egen tid och att slippa sitta hemma och plugga. Ska när jag är klar här åka till Maxi och handla sen till hästen innan jag hämtar matkassen och åker hem till Casper och mamma som är så snäll och hämtar honom idag så jag hinner med allt jag behöver idag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.