Smålandslotta

När olyckan är framme

reklam för drulleförsäkring.nu

Har du nån gång råkat tappa tillexempel telefonen av misstag? Till exempel i toan, i en vattenpöl eller bara rakt på marken och den går sönder och blir obrukbar. Dessa gånger är man glad om man har en drulleförsäkring för nu för tiden tar vi sällan försäkring på själva mobilen och om vi väl gör det så täcker dom typ aldrig olyckshändelser, och då står man där med skägget i brevlådan och får betala för en ny telefon fast man kanske köpte den man har för max två månader sen vilket är lite surt.

Kommer själv ihåg förra sommaren när vi skulle gå ner till sjön med Casper och bada och Kim tog med sin telefon för att han tänkte ta lite kort på Casper när vi bada, Men när vi kom ner till sjön så skulle kim först doppa hunden så han går ut så att han får vatten en bra bit upp på sina badshorts och släpper ner hunden i vattnet. Efter ett par gånger kommer han på att han har mobilen i fickan på badbyxorna och rusar upp men vattnet forsar ur telefon och den är tvärdöd. Aja skadan va gjord och vi fortsatte bada och när vi kom hem så la vi den i ris i ett dygn men det va fortfarande död och när vi kollade upp försäkringarna vi hade så hade vi ingen försäkring som täckte detta så vi fick helt enkelt bara beställa en ny telefon till Kim och det va inte riktigt va man hade råd med just då men det fick gå, Numera har vi drulleförsäkring som täcker dessa saker om det skulle hända igen för just Kim är väldigt klumpig så vi känner att vi behöver det.

Vill du också ha en drulleförsäkring?
Gå då in på Drulleförsäkring.nu och teckna en du också, du kommer inte ångra dig den dagen du råkar ut för nått av ren olyckshändelse.

Det behöver ju inte vara just mobilen du tappar utan det kan ju vara vad som helst som råkar gå sönder av ren olycka eller om man som Kim är lite klumpig. Eller om man som vi har barn som kanske råkar ha ner tv:n eller kanske kaffebryggaren. såna utgifter är ju inte roliga direkt om dom inte är planerade.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.