Smålandslotta

Gravidyoga borde fler gå på

Ännu en dag med massa plugg och jag har en del att slutföra men har varit så rörigt senaste tiden med massa möten i stallet och fix med huset så man hinner knappt med, men Casper fick en extra dag på dagis denna vecka så jag kunde plugga en stund idag också. När jag hämtar honom sen så åker vi mot Kims jobb och plockar upp honom och ska åka till axfood snabbgrossen som har öppet för privatpersoner nu fram till årsskiftet.

Igår  kväll va jag iväg med en kompis som har en son i Casper ålder som ska ha barn 1 månad efter mig på gravidyoga, det va en prova på grupp men gud va det hjälpte mot min foglossning i vänster skinka.
Så jag tänkte fortsätta ett par gånger till så jag kanske blir mer rörlig nu sista halvan. Rekommenderar alla gravida att gå på detta då jag efter en gång inte har svin ont i min vänster skinka som jag har annars och jag tror det kommer hjälpa en mer efter förlossningen också.

Casper va sjukt trött imorse när vi skulle gå upp och göra oss klara för förskolan. Men han piggnade till när vi kom dit.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.