Smålandslotta

Nattskräck och full planering

Dygnet har alldeles för få timmar skulle minst behöva 48 istället för 24.
Helgen som varit har ju gått i ett kan man säga då vi åkte upp till Stockholm för att lämna bilen på service hos kims bror, men det är ju aldrig en lugn stund där uppe för alla vill ju ses.

Dock så fick Casper feber, eller ah han hade lite feber natten till fredagen men ingenting på morgonen så tänkte att det va väl tillfälligt. Men på fredag kväll så fick han hög feber men va i alla fall väldigt pigg ändå tills det började bli dags att sova då vart han ju lite tröttare än vanligt men absolut inte överdrivet hängig.
Han fick Alvedon till natten och somnade ett par timmar, vaknade sedan upp mitt i natten och va varm igen men jag gav han lite svag sval saft att dricka och han somnade om. Sen va han feberfri hela dagen tills det började närma sig kväll då kom feberns sakta igen.

Men på söndag kväll när vi kom hem så hade han ingen feber alls så vi börjar tro att han inte tål Stockholm för han får alltid feber när vi åker dit haha.

Hann förbi pappa i alla fall så det va skönt.

Men nu sitter jag vid skrivbordet och det är dags för lite plugg och annat innan jag hämtar Casper på förskolan. Han va inte pigg imorse vilket jag inte heller va för dom två senaste nätterna har han vaknat kring halv 4 på morgonen och varit ledsen och sen somnat om uppe hos oss, misstänker nattskräck men vet inte men det löser sig. vi somnade ju om båda två men dock lite för länge då vi vakna tio i 9 och han ska lämnas på föris kvart i 9 haha men det gick bra ändå.

Ne sätta igång och plugga så hörs vi.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.