Smålandslotta

Skillnader än så länge på mina graviditeter

Tänkte att jag skulle skriva lite om skillnaderna på mina graviditeter hittills då jag bara gått fullt ut genom en och är typ halvvägs genom min andra nu.

Men även fast det inte gått så långt så är det sjukt mycket skillnad redan, så jag tänkte lista dom nedan och skriva lite om de.

Mer Foglossning
ah precis som det står så har jag mer foglossning och den kom fort denna gång, kan knappt göra nånting utan att det gör ont. Tror visserligen att mycket beror på att jag gick omkull med hästen strax innan jag vart gravid och hann inte gå till naprapaten och fixa till allt som blev tilltryckt då jag hade problem över 2 månader med en spricka i revbenen. Men ja med Casper så hade jag knappt nån foglossning först närmare slutet då kunde jag få lite om jag hade gjort massa saker nån dag.

Ömmare bröst
Förra gången så märkte jag knappt att brösten växte och allt flöt bara på men nu så värker det till och hugger lite var och varannan dag så det är också en skillnad.

Tröttare
Visst jag va trött första graviditeten men nu är jag så trött att jag knappt hinner lägga huvudet på kudden innan jag somnar och kan typ somna när som helst under dagen.

Äter mindre
Har absolut mindre aptit och är inte speciellt sugen på nått överhuvudtaget. Med Casper så kunde jag iallafall va sugen på nått som typ kakor eller nått men inte ens det.

Kan röra mig mer
Eller ah kan och kan, jag kan men får sjukt ont av det men med Casper så hade jag extrem nageltrång på BÅDA stortårna och fick köttsår och kunde liksom inte ens stödja på fötterna knappt utom i mina typ foppatofflor, och då va det som värst när det va vinter. Kunde dock använda mina moonboots men dom va inte lätta att gå med i stallet kan jag säga men vad gör man inte. Så min tanke med första graviditeten att jag skulle ut och ta promenader gick ju inte alls, nån gång ibland kunde jag det men berodde lite på tårna.


Min mage denna graviditet i v.16 tror jag det va

Ni som varit gravida flera gånger va det nån skillnad eller va det detsamma som innan?
och vilka skillnader va det.

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.