Smålandslotta

Nattvecka

God kväll på er

Då va nattveckan igång och har hunnit jobba 2 pass av 5 men är hemma inatt då jag lyckats sträcka mig i ryggen eller nått så kan knappt gå och med det jag gör på jobbet är det bra att vara rörlig iallafall.

Men får se imorgon om det är bättre annars blir det väl en dag till hemma och vila ryggen.
Är ju inte lätt nu när man är gravid igen och sen jobba med tunga lyft och försöker tänka sig för hur man gör allt men så blir det fel ändå.
Ja just ja jag har ju inte berättat att jag är gravid igen haha , men så är det iallafall är i v 18 nu och det rullar på fint. Vi har ju sagt att vi max ska ha två så kände väl att det va dags att fundera på det nu men det gick fortare än jag trodde efter att jag tog ut spiralen. Men det ska bli kul och man är inte lika stressad denna gång än så länge och det jag vet att vi måste skaffa innan bebis kommer är säng och skötbord men vill vänta tills vi flyttat in i det andra huset om vi nu hinner det innan så man vet hur man ska ha alla möbler. men det löser sig i slutändan iallafall har ju till 14 februari typ på mig.

Igår va jag iväg till stallet direkt efter att jag hämtat Casper på förskolan eftersom att min häst skulle få behandling av equiterapeut , så vi åkte dit och vi fixade allt och sen kom Kim och tog Casper så jag kunde ta in hästen från hagen för jag vill inte riktigt ha med honom in där för man vet ju aldrig vad som händer. Men innan Kim kom så satte vi oss i solen och Casper fick lite kakor och jag drack kaffe och så myste vi där.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.