Smålandslotta

Sjukstuga nu då

Helgen som va har varit helt underbar fast lite varm. Eller ah i fredags va jag mer död än levande då jag för första gången fick smaka på migrän och jag som knappt får ont i huvudet tyckte att den lindriga migrän jag råkade ut för va olidlig så vill inte ha en värre variant. Så fredagen gjorde jag inte många knop då jag inte ens orkade ta hand om Casper som va hemma med mig men tur mamma va här nere så hon fick hjälpa mig ett par timmar.

Men när Kim kom hem från jobbet i fredags så började dom röja lite på tomten på det huset vi ska köpa för Kim fick tillåtelse av han vi ska köpa va, det är skönt att få börja och vi fick bort en hel del iallafall men jag längtar tills vi får komma in i huset och börja där. Vi gjorde lite på den tomten varje dag nu i helgen och i lördags va vi till ett par grannar på andra sidan vägen här i byn och käkade middag och umgicks. Deras dotter är ju lika gammal som casper så det är ju kul och gud vilken mat vi fick så gott.

Welcome to the jungle haha
Va djungel här innan

Men i söndags så började casper snora som attans och först tänkte jag fall det va pollen men han såg väldigt hängig ut också så vi tog det säkra före det osäkra och höll oss hemma från förskolan idag. Han är bättre lite snorig men ser inte alls lika hängig ut men jag vaknade upp i morse och va sjuk istället så jag blir ju hemma från jobbet tills jag känner att jag kan gå och jobba igen vill inte börja för fort för i värmen vi jobbar i så kommer jag inte palla.

Men casper skulle nog kanske kunna gå på onsdag igen men får kolla med dom om det går bra för dom först annars får han va hemma med mig.

En kartong kan man ha kul med

Nu ligger casper inne i våran säng och sover jag har precis ätit en grilled cheese sandwich som va så gott och kim är på promenad med hundarna, alltså vad jag älskar den mannen all kärlek och trygghet och allt han gör för oss.

Nu blir det mys resten av kvällen sen sova.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.