Smålandslotta

Estelles sagostig

Sista helgen på semestern så bestämde jag mig för att åka på en utflykt med Casper som en sista grej innan förskolan och jobb drog igång. Sagt och gjort så åkte vi iväg till Naturum tåkern som ligger neråt väderstad ca en och en halvtimme hemifrån. Vi fick med oss min mamma också men Kim stannade hemma för han hade saker han behövde fixa så då passade vi på att åka iväg.

På Naturum tåkern finns det lite olika vandrings stigar eller leder så att säga nära en underbar sjö där fåglar har en så kallad fristad och det finns hundratals fåglar där som kommer och går varje år för att få sina ungar och få leva utan oro, och det finns då också en liten stig som heter Estelles sagostig som är gjord för dom små där man följer en stig och på vägen stöter man på lite olika djur osv i jakten på en lite hare , så det är liksom en liten saga.
Sjukt mysigt och Casper tyckte det va kul och efter vi gått den så gick vi till början av allt där det fanns en liten naturbana för barn och bänkar och grillplatser så man kunde fika eller grilla vilket va supermysigt.

rekommenderar denna plats verkligen oavsett om man åker med barn eller inte för det va sjukt fint och otroligt mysigt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.