Smålandslotta

En riktig sommarhelg

Hallå i denna tropiska värme, hoppas ni mår bra och att ni inte flyter bort. Glöm inte att dricka mycket nu under dessa varma dagar som nu kommit tillbaka till sverige.

Själv håller man på och flyter bort och man orkar knappt något och att vara ute är inget alternativ för det är för varm och inne dör man också haha men man ska väl inte klaga på sommarvärmen men jag hade hellre haft den under semestern faktiskt. Men vad ska man göra det är bara att ta det för snart kommer ju kylan tillbaka .

Idag blir det inte mycket mer gjort än att jag ska vika tvätt och tvätta en massa och Kim han klipper gräset och Casper tar det lugnt i soffan vilket är bra för det är för varmt för annat för hans del. Efter jag fixat tvätten så ska man väl börja förbereda maten och efter middagen ska jag iväg och kolla på en stallplats där min häst kanske ska stå ett halvår eller ett rår beroende på hur vi löser det på ridskolan med min box för den vill jag inte säga upp men exet ska få gå med en kompis häst som är skadad som inte kan gå själv och på ridskolan kan vi inte sätta dom i en mindre hage tillsammans och få hjälp med in och utsläpp utan får då lösa detta själva men det är ju också svårt när man jobbar olika tider och det ska klaffa. Men får se min kompis ska tillbaka till veternären den 27 så får vi se om hennes häst läkt nått eller om hon blir utdömd direkt men annars så flyttar vi dom dit hon har sin häst på betet nu iallafall.

I övrigt så mår jag faktiskt bra lite trött efter jobbveckan som va då jag började 6 varje dag men nästa vecka blir det eftermiddag iallafall, är verkligen inte gjord för tidiga mornar haha men samtidigt så skulle jag nog kunna jobba dagtid också beroende på vart jag skulle jobba är det nära hem så är det lugnt för man har ju mycket man vill hinna med utöver jobbet liksom.


men hoppas ni får njuta ordentligt denna varma söndag och glöm inte att dricka massa så ni orkar med värmen.
Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.