Smålandslotta

Sol, gräsklipp och lugn hemma dag

Hej alla där ute

Den här dagen har gått långsamt och lugnt till för idag stannade vi hemma och gjorde lite nytta som att klippa gräset.
Kim va även över till grannen imorse och prata om allt inför att vi ska köpa hans hus, nu är det bara att han ska hitta ett förråd och sen kan vi nog skriva papper och betala så jag hoppas det rullar på snabbt nu,

Men i alla fall Casper har sprungit runt och lekt på tomten hela dagen medans vi klippte gräs och sen satte jag mig på tomten med en kopp kaffe och han kom och satte sig bredvid och vi kastade lite gräs runt omkring oss och hade kul.
sen åt vi lite lunch och fikade i solen och hade det gott innan Casper däckade inne i soffan och han sover ännu men ska snart börja med middagen så blir att väcka honom då.

Imorgon får vi se vad vi hittar på men på torsdag ska vi i alla fall till Visingsö och åka häst och vagn och mysa i Gränna vilket jag ser fram emot för jag har inte gjort det sen typ 2005 eller så med pappa så det ska bli kul att få uppleva igen.

Blir kanske ett litet besök till Målilla älgpark också i veckan och en tur till Västervik men vet inte vilka dagar vi gör det men denna vecka i alla fall. Jag är ju bara ledig denna vecka ut sen börjar jag jobba igen medans Casper och kim är lediga en vecka till och får mysa tillsammans.

Ne nu är det dags för mat

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.