Smålandslotta

Sista innan frivecka och familjemys

Hello people

Hur är läget med er då? För mig rullar det på och jag är ju igång och jobbar nu igen efter min sjukskrivning. Det har gått bra men man känner ju av det i revbenen och armen efter varje pass men snart får jag vila i 1 1/2 vecka innan nästa arbetsperiod börjar då jag byter skift lag så det blir en välbehövlig vila och det blir massa familjemys då också för Kim jobbar bara 2 dagar nästa vecka sen är vi hemma alla tre över helgen.

Men överlag så rullar väl livet på, har kommit igång och börjat tömköra hästen varav vi även travar och jag får så springa efter för han ska inte gå på för mycke böjda spår men det är ju okej för då får jag ju motion och träning samtidig så två flugor i en smäll.

En annan rolig sak som hänt är att jag blivit ambassadör hos trendrehab vilket är superkul för dom har såna härliga saker som jag tycker varje hem borde ha, jag fick själv hem ett tyngdtäcke som jag nu håller på och testar så det kommer utvärdering på det om nån vecka.

Och sen så har vi ju min lilla plutt Casper som måste ha kommit in i nån fas för hans humör går upp och ner på två jävla sekunder ursäkta språket men han kan skratta för att sekunder efter va svinledsen haha men det går väl över är väl myclet som händer just nu med både tal och annat så det blir nog snart bra igen. Det är ganska trist nu för tiden när man i te kan åka till nått lekland och leka med honom för det älskar han ju men det går ju inte, eller jo vi kan hyra vårat lekland en timme men det kostar 500 spänn och jag vet inte om det är värt det för 1 timme? Hoppas denna pandemi går över snart så allt blir normalt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.