Smålandslotta

Härlig dag med trädgårdsfix

God kväll

Den här dagen har varit kanon härligt på alla sätt. Vi började dagen med att åka förbi den fabriken jag jobbat på innan sjukskrivningen och hämtade mina arbetskläder för nu ska jag jobba på den andra fabriken som ligger närmre hem under sommaren och jag börjar ju imorgon. Efter det åkte vi till Vetlanda och handlade på Ica och passade även på att panta massa pant vilket täckte det vi handla och fick till och med tillbaka pengar.

Jag och Casper lekte utanför medans Kim pantade ? Efter ica svängde vi förbi stallet och hämtade lite hästbajs som jag ska blanda med jord här hemma till mina blonmor och fixade med lite små saker, mamma hade redan fixat och ridit en sväng idag så jag behövde inte göra det heller.

Efter stallet svängde vi in på dollarstore och köpte lite saker och sedan begav vi oss hemåt och började fixa med trädgården såsom att klippa gräsmattan och rensa ogräs mellan plattorna. Har nu även ställt ut mina stora dahlia plantor och räckt dom med fiberduk över natten för nu känner jag att jag vill ha ut dom men hoppas dom överlever nu.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.