Smålandslotta

Påskafton på akuten

Nej men godkväll

Det va verkligen inte igår vi hördes vid och är inte okej men ty ärr har livet hamnat emellan och det har blivit lite pannkaka så att säga.

Påsken är över och min största anledning till frånvaron va för att jag va med om en liten olycka på självaste påskafton, jag va nämligen ute och red en sväng i skogen på min häst och vi skulle trava och allt flöt på tills han helt plötsligt bara försvann framför mig och jag föll handlöst efter, allt gick jättefort och helt plötsligt hade vi rullat runt på marken och sedan ställt oss upp båda två.

Men vad som egentligen hände vet jag inte men ska gå tillbaka till olycksplatsen i helgen och kolla läget i marken där vi föll. Men jag gick iallafall tillbaka med hästen som traskade på fortare än kvikt med ett öga som va täckt med blod stackaren och jag va väl öm och hade små ont i armen men hade inte tid att känna efter utan ville bara komma tillbaka till stallet fortast möjligastoch rengöra hästens alla skador. Väl tillbaka till stallet började jag väl släppa på adrenalinet få man hade mer hjälp där med hästen och började få mer och mer ont i armen så bestämdes att mamma skulle köra upp mig till akuten där dom då röntgade armen som då visade en fraktur i armbågen, slapp gips men ska ha en så kallad collar and cuff (en typ av mitella) i ca 2 veckor och vart sjukskriven 4 veckor till att börja med. Blåmärken och sår lite här och där men armbågen, axeln och nacken va värst.

Har knappt kunnat göra nått dom senaste dagarna och jag är ju högerhänt så är ju inte lätt att bara ha vänsterhanden nu. Så jg har knappt kunnat hålla på med telefonen och har inte orkat starta datan men nu kan jag använda telefonen hyfsat iallafall så ville iallafall uppdatera er lite.

Hästen mår bättre det läker som det ska och han är pigg tack gode gud, jag läker väl också men jag är för envis för att be om hjälp så varje kväll har jag extra ont för att jag gör mer än jag borde med allt. Men nu hoppas vi på snabbt tillfrisknande och att jag och hästen snart får ge oss ut i skogen igen iallafall.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.