Smålandslotta

Eksjö marknad och mys med familjen

God kväll

Gick och la mig runt 2 inatt men tror ni att jag somna? Nej jag somna typ 5 imorse och vakna 10. Aja att jag somna vid 5 gjorde i te så mycket utan mer att jag inte sov längre än 10, men jag hoppas jag orkar nattens arbetspass ändå.

Efter att jag vaknat så gick jag upp och satte på kaffe och gjorde frukost, medans jag åt frukost så åt Kim och Casper lunch. När vi sen va klara så åkte vi in till. Eksjö då dom hade sin årliga höstmarknad och även om man inte handlar nått så är det mysigt att få på.
Efter marknaden så handlade vi lite på Willys och sen gick vi förbi en park inne i Eksjö där Casper fick gunga lite innan vi åkte hem.
Väl hemma så fick jag något ryck TT städa ur skåpen som vi har kastruller och köksmaskiner i, så drt vart en ommöblering och lite saker som skulle kastas och nu ser det bättre ut igen.

Vi la precis Casper för natten då han verkade väldigt trött så får de om han somnar, men jag ska ta det lugnt i soffan nu en stund och typ halv 9 – 9 så ska jag börja röra mig mot jobbet.

Har ni hittat på något skoj idag?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.