Smålandslotta

Att skotta snö med foglossning

God kväll

Sitter nu äntligen ner i soffan och bara tar det lugnt.
Började dagen med att fixa med disken i köket och drack lite kaffe, gjorde mig sedan iordning för att åka till stallet och tanken va att rida lite idag i ridhuset. Men eftersom att det hade snöat inatt så va dom här och ploga vägen och plogar då upp en vall framför min bil som jag vart tvungen att skotta bort för hand. Men är inte skönt att skotta när det både är mycket och tungt nu när man har stans foglossning, så vart bara att fixa maten och mocka istället och så får jag hoppas man kan rida imorgon istället.

Handlade också lite på vägen hem för mat osv.
Väl hemma så satte jag mig i soffan och åt lite jordgubbar med grädde för att jag tyckte jag va värd det medans jag kollade på en av beck filmerna.

Sen vart det förbereda kims middag som han skulle äta, jag åt inte när han åt för jag åt jordgubbar straxt innan. Men han skulle äta sallad så jag fixade med det och sen förberedde jag även för hans matlåda. Han skulle få stektfläsk med potatis och löksås i måtlåda, jag äter ju inte löksås så han får det själv. Och det va första gången jag gjorde löksås och jag tror det vart bra.

Vi äter inte alltid samma mat eller middag tillsammans då jag oftast kommer hem runt 14-15 på dagarna från stallet och käkar oftast något då eftersom att jag är hungrig, vilket då gör att jag inte är hungrig när kim kommer hem vi 17 tiden. Så igår gjorde jag risnisse som jag inte ätit på evigheter, kim hade nog ätit det om det inte va ärtor och majs i men det är ju själva grejen med det.

Men men sen vart det en dusch och efter det gjorde jag iordning löksåsen, kim hade redan börjat koka potatis och steka fläsket så det slapp jag. Nu blir det att slappa i soffan resten av kvällen och sen sova.

Hoppas ni haft en bra dag

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.