Smålandslotta

Kolla en gång extra

Halloj

Är lite sent för ett inlägg nu men har helt ärligt inte orkat först nu.

Och själva anledningen är väl för att jag legat i sängen typ hela dagen helt mörbultad efter gårdagen. Nu vet ni ju visserligen inte vad som hände igår men tänkte berätta det nu.

Tänkte att jag skulle rida ut en liten sväng igår och kolla nya vägar, så trotsade snöfallet och red iväg. Hann dock inte mer än 5 min från stallet innan exet tvär vänder och jag lyckas ramla av, jag som aldrig ramlat av honom innan utom vid hoppning.

Blir ju såklart chockad och rädd på samma gång med tanke på att jag är gravid och att hästen även sticker. Så jag får glatt typ springa efter skrikandes efter honom med gråten i halsen.

Kom tillbaka till stallet och han stod vid gödselstacken så snällt och vänta.
han mådde fint iallafall och va väl ganska nöjd. Mina tyglar gick dock sönder då jag höll kvar i dom när jag föll av men dom gick sönder då direkt så han kunde inte trassla in sig i dom iallafall.

Vaknade upp idag och har knappt kunnat röra mig, och inte har det blivit bättre utan blir just nu sämre. Men är ju som träningsvärk, är värst två dagar efter.

Vi ville dock kolla upp så bebis mådde bra så ringde in till gynakuten och fick en tid vid 18 så vi åkte dit och allt va toppen.

Så nu blir det nog inga mer ridturer ut i skogen själva först efter bebis kommit. Men rida kommer jag göra iallafall.

Men vi får höras imorgon tycker jag.

kram på er

#nouw30daychallenge

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.