Smålandslotta

Tynar bort!

Ja vad ska man säga just nu, min kropp ger snart upp och kommer när som helst inte orka resa sig mer.

Ni har ju inte fått se så jättemycket bilder på mig men det kommer, men just nu är det inte mycket att ta kort på. Har under en tid fått i mig alldeles för lite mat och näring, och har rört på mig mer också.

Vilket har gjort att jag på bara två månader tappat 10 kg och hela min kropp börjar försvinna. Jag har aldrig någonsin oavsett om jag varit lite tjockare eller smalare haft utstickande höftben. Inte heller mina skulderblad har stuckit ut.  Jag kan inte somna på nätterna eftersom att det gör ont i höftbenen.

Sen hela dagarna så kämpar jag på för att orka bära mig själv igenom arbetsdagen, men just nu är det bara dom starkaste musklerna jag har i benen som får mig att inte falla. Är både undernärd, har sömnbrist och totalt färdig just nu.
Såhär blir det när man har dåligt med pengar ett tag och inte kan handla hem mat.  Sen är jag också sån att jag måste se till att Kim har mat annars mår jag dåligt av det istället.
Vet snart inte vad jag ska göra för att orka , mat är inte ens gott längre. Men jag tänker kämpa vidare för på nått sätt måste jag ju kunna få i mig nått som hjälper kroppen att fungera.

Det där är inte längre min kropp. jag ska fixa bilder så ska ni få se.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.