Smålandslotta

Valet 2014

Nu är det dags för mig att avreagera mig lite!

Och nu handlar det om valet den 14 september. Socialdemokraterna vann och SD Kom trea.

Inget konstigt med det, men dom senaste dagarna så har folk tappat bort sin hjärna känns det som, för överallt på min Facebook och mina vänners så har det stått saker som att , om du röstat på SD så ta bort mig som vän. Eller dom som skriver ut att dom som röstar på SD är rasister och obildade svin.

VEM har rätten att kalla folk detta? Vem har rätt att bestämma vad man ska rösta på?

Vi har väl ändå demokrati i Sverige? Eller har jag fel? Har våran yttrandefrihet försvunnit?

Jag skulle aldrig säga åt mina vänner att ta bort mig om dom röstade på nått parti jag inte skulle röstat på? Alltså dessa människor är värre än dagisbarn. förlåt men så är det.

Visst många som röstar SD är kanske rasister och nazister men mer än hälften röstade på SD för att regeringen måste öppna ögonen. Visst vi ska inte stoppa invandringen , men vi måste göra nått åt den för som det är nu så funkar det inte.
Vi kan inte ta in över 80 000 människor varje dag, för vart ska dom bo? ska dom behöva bo 10 st i en liten lägenhet? Det finns liksom inte ens jobb till alla dom som kommer hit. och dom ska inte behöva leva på bidrag resten av deras liv här för det är vi som jobbar och betalar skatt som får betala, Vi måste nog först och främst tänka på dom som redan bor här i Sverige innan vi tar in så många.

Och sen att dom hela tiden placerar alla som kommer hit på samma områden, som typ rinkeby. Allt blir fel när man samlar folk från samma länder på ett och samma ställe. Sprid ut dom runt hela Sverige istället så det blir mer blandat.

Vart är den här världen påväg egentligen.

Det finns många invandrare som kommer hit fast dom heller velat fått hjälp i sitt eget land, så varför inte hjälpa dom där det ändå kanske inte är massa krig utan kanske bara dåliga levnadsförhållanden. Betala för att bygga upp hus åt dom och fixa så dom får vatten och el och sånt. det är bra mycket billigare än att tvinga hit dom.

Aja nu har jag skrivit av mig lite och vi får se om vi ens får en regering nu då det är kaos i riksdagen också.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.