Smålandslotta

Ett sånt rejält brustet läker nog aldrig

Känner att jag nu måste skriva av mig för att lätta av lite tyngd i mitt hjärta.

Jag har ett så stort hål i mitt hjärta av både sorg och smärta som gör att jag stundvis inte alls mår så himla bra. När jag mår så dåligt som jag gör just nu så kan jag sitta och tex köra bil och helt plötsligt måste jag stanna då tårarna bara sprutar ur ögonen.

Mycket har hänt i mitt liv sen jag fyllde 17 år. Mycket har jag lärt mig av absolut men mycket av det har gett mig en massa ärr som aldrig kommer försvinna, Och sen även en del som gett mig stor sorg som jag har svårt att bearbeta.

Om jag skulle berätta en av dom värsta och jobbigaste sakerna i mitt liv så skulle folk säga att jag ska tycka att det är tur att jag lever idag, men så enkelt är det inte då mardrömmarna från den tiden gör att jag mår så himla dåligt. Och sen själva sorgen har ju med min pappas bortgång att göra för tre år sen.

Detta va jag ju absolut inte beredd på och att få reda på det så som jag faktiskt gjorde gör det ännu svårare.

Vet inte hur jag ska bli av med mardrömmarna heller då man oftast brukar vakna om man drömmer om konstiga saker och jobbiga men nej inte nu jag kommer inte ur drömmen först kl ringer på morgonen, Vilket resulterar i att min sömn inte blir som den bör vara då jag inte kan slappna av i min sömn utan har som en sorts panik hela natten. Och allt detta resulterar ju i att jag inte ens vågar gå och lägga mig för att ens försöka sova för jag är rädd för drömmarna.

Visst att man kan ha mardrömmar men oftast inte i en månads tid och inte heller samma dröm som går o och om igen varenda natt.

Men jag kämpar mig genom dagarna och försöker hitta ett sätt som gör att jag kan bli av med mardrömmarna.

Gud va mycket det blev men det va skönt att skriva ut detta då det lättade lite inom mig. får se om man kan sova bättre ikväll då.

Hoppas verkligen att ni där ute har sluppit genomgå detta .

Ha en bra kväll och så hörs vi imorgon

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.