SaWiiK

BEAUTIFUL SWAN

DSC_0514

 
Inte den bästa skärpan MEN det är inte där fokuset i denna bild ligger.. utan i mitt LEENDE & det jag utstrålar. Har nu suttit & kikat på denna bild samt några fler tagna vid samma tillfälle & ikväll sjönk det in att JAG ÄR VAKKER. Jag är så oerhört vakker & jag älskar mig själv till 100%. Att kunna inse det & samtidigt kunna säga det är en mäktig känsla. Jag önskar innerligen att alla människor på denna jord får chansen att uppleva den känslan för den är UNDERBAR.

Detta är något STORT för mig som i ett par års tid kämpat med tusentals beslut & privata händelser runtomkring mig. Livet har bara rullat på utan att jag har haft en chans att bearbeta känslor inom mig vilket jag fått ta nu då sinnet har klart & tydligt sagt stopp. Jag har ägnat mycket tid till att fundera på vad JAG vill & behöver. För en gångs skull så har jag lärt mig säga NEJ  & att gå min egna väg även om det har inneburit att jag tagit avstånd för en del i min närhet. Stark & självständig har alltid varit mitt signum men nu är jag det tusen gånger mer! & att jag är en suverän mamma för Lofs finns det inga tvivel om längre. Jag är så lykklig för att denna dagen har kommit för nu kommer jag kunna veckla ut mina vingar & flyga tillsammans med LOVE istället för att falla.

2015 kommer bli ett förbannat bra år! Laddar för fullt för käkOP & att bygga muskler inför min dröm bikinifitness. Update om den drömmen kommer snart! Pöss darlings för nu ska jag somna med det största leendet på mina läppar.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.