SaWiiK

LE GLUGG

image

Le glugg & jag.. cuties!

I torsdags var jag på tandregleringen igen.. hela 6 mm stor hade gluggen blivit då! & alltså gommen med vilket var syftet med OP. Karolina var nöjd med allt så hon tog en smal ståltråd som hon låste det lilla hålet jag skruvat i. Så nope.. inget mera skruvande.. jippiekayay för det!!! Lite stygn som börjat lösas upp av sig självt fick jag hjälp med att ta bort då de hängde som vita trådar mellan gluggen.. inte fresh! & skönt någon annan som ser hur de sitter klipper bort dem.. den blåa tråd dom stört mig i nedre käken rök också. Verkligen skönt!

Sen pratade vi lite om nästa steg som är räls.. den kommer på plats i överkäken den 18 mars. För min del hade de gärna kunnat ta i nedre käke samtidigt men hon tyckte det inte behövdes.  Visst.. kanske är skönast också.. vem vet?! Fram tills nästa besök blir det alltså att chilla typ.. börjat vänja mig vid att inte kunna prata.. läspigt värre jämt.. hahaha! Att kunna tugga går med små små steg framåt.. men jag förväntar mig inte att kunna äta & tugga som innan denna process startade förrän nästa OP & allt är HELT klart.  Sån är jag med det mesta.. lika bra att förvänta sig det blir riktigt jobbigt.. & inte som man är van vid för att sedan få en positiv & bra upplevelse när/om det faktiskt går bra.

image

Trots att jag vet jag inte kommer ha denna ENORMA glugg särskilt länge så trivs jag. Visst dyker det upp tankar om vad folk ska tycka när de ser mig men hey! Såhär ser jag ju ut nu.. tycker jag är rätt cute faktiskt! Imorgon börjar jag dessutom att jobba igen på mitt älskade KAPPAHL.. känns lite weird att sminka mig & inte gå i träningskläder eller myskläder hahaha! Fast nog ett bra tecken på att jag vilat upp mig & låtit sjukskrivningen göra sitt. Blir lite spännande att se vad kollegor & framförallt kunder reagerar när de ser mig. Många kommer nog titta nyfiket & tillochmed fråga vad jag gjort. Kanske skulle texta några svar på en tisha?!! 🙂 Som sagt imorgon kommer bli en spännande dag minst sagt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.