SaWiiK

CAN YOU HANDLE THE TRUTH

Jag har varit med om mycket.. sett alldeles för mycket.. låtit mig beröras & ryckas med i liv som jag nog borde tänkt till 1 eller 2 gånger innan jag beslutade mig för att delta i.. MEN samtidigt ångrar jag ingenting.. ALLT har gjort mig till den jag ÄR IDAG.. en stark tjej med rätt mycket skinn på näsan men som även detta året lärt sig att dela med av KÄNSLOR.. att våga visa mig ledsen framför de jag tycker om & vill söka tröst hos.. För mig betyder det oerhört mycket om man är rak & ärlig.. visar att man ställer upp i alla lägen.. & om man klarar av min personlighet..

Jag har valt att inte dela med mig av mitt förflutna.. dels av rädsla.. dels av den enkla anledningen att ingen kan få mitt förflutna ogjort.. så är det bara.. men kanske skulle man få en viss förståelse för varför jag ibland kan vara som jag är.. fast jag tvivlar på att någon skulle kunna kunna hantera allt.. & jag tror faktiskt ingen ens vet allt.. samtidigt är jag av den åsikten att det faktum jag står här.. idag.. med båda fötterna på jorden bevisar ingen heller behöver få veta allt.. fast vem vet.. en dag kanske jag tänker annorlunda & delar med mig.. 🙂

Vad jag ville få ut av detta? Ingen aning.. skriva av mig kanske? 2014 står snart på dörren & knackar.. då ska jag påbörja en spännande resa till ett nytt jag på sätt & vis.. 🙂 Är nog precis vad jag behöver.. Pöss på er goingar!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.