SaWiiK

JAG ÄR HÄR… PRECIS HÄR…

//Ocensurerat, ärligt & bara helt enkelt den senaste månaden i mitt liv//

Sitter uppkrupen i min 90 cm breda säng…Håkan Hellströms underbara härliga ”det kommer aldrig va över för mig” på spotify… en snusande Love i rummet bredvid… & en befriande känsla av att äntligen satt punkt på mitt ”gamla” liv. YUP! Jag är numera snigel (ett internt skämt baserat på radioreklam) jag menar såklart singel…singelmorsa…eller som den ”rätta” termen heter: ensamstående.

Tiden sen jag senast skrev här kan stavas UPP&NER. Från det att jag bestämde mig till 100% då jag kände ORKEN låg på en 1a baserat på en skala där 10 är högst & 1 är sämst så gick det i ultrafart. Jag lyckades få tag i EXAKT SAMMA lägenhet som förra året vilket har varit suveränt för Loves skull som inte behövt anpassa sig till något helt nytt utan mer ”nygammalt”. Hyresvärden gick med på att låta mig måla om hela lägenheten i vitt vilket jag nästintill klarat av. 2 rum återstår men det får bli ett projekt på semestern 0m typ 4 veckor. LÄNGT!

Jag har i princip flyttat alla grejer själv, fixat allt det praktiska som en flytt innebär, kickat igång men kommande käkoperation,  jobbat, stressat, fått beach2013 kroppen & nu det sista: Sakta men säkert HITTAT mig själv igen. Visst är det mycket kvar att reda ut, få klart men jag tar 1 dag i taget. Drömmer om en framtid men har absolut inga förväntningar om HUR den kommer se ut. Det får tiden utvisa. Fokus är på MIG & LOVE.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.