SaWiiK

MITT 2012

JANUARI – Året började med magsjuka, i olika omgångar. Varvade vab med jobb & att göra min ansökan till en dekoratörsutbildning som jag tyvärr inte kom in på. Håret fick sig en röd nyans.

FEBRUARI – Njöt av vädret & att sakta men säkert komma i form. Love utforskade världen genom att klättra på just ALLT. Gjorde min 1a elektrolytisk detox & var på Mary Kay party med kollegorna.

MARS – Jakten på lägenhet tog slut, den 1a juni skulle jag äntligen flytta. Lyckan var gjord! Love lekte glatt med sina vänner & jag packade i tankarna.

APRIL – Jag blev 29 år, avverkade pw efter pw & bara längtade efter att få flytta.

MAJ – Skrev kontrakt på lägenheten, provade HEAT fatburner, körde på med pws & blev blond igen.

JUNI – Gjorde mig hemmastadd i lägenheten, målade loppis fynd & tog 1a doppet med Love & bara njöt av att sommaren var på intåg.

JULI – Badade & åt glass i Gränna, hängde hos Loves farmor & farfar & blev med systemkamera. Sista kortet är mitt 1a försök och vill lova det tog många innan jag lärde mig det lilla jag kan idag.

AUGUSTI – Fullspäckat minst sagt. Det fiskades kräftor, strosade runt på Borås Djurpark med goda vänner, hälsade på familj i Göteborg, lirades fotboll & firade såklart Loves 2a födelsedag! Här tog jag beslutet att flytta tillbaka till huset, göra ett nytt försök till att få vardagen att funka.

SEPTEMBER – Ytterligare en månad full av upplevelser. Destinationen blev mitt älskade Göteborg med boende på favoriten Hotell 11, drinkar & räkmacka. Vi hann även besöka Liseberg där skratten avlöstes en efter en när det kittlades i magen.

OKTOBER – Jobbade rätt mycket men hann klämma in en playdate där fina höstbilder togs. Living and Room party, kalas & åka runt fest stod på agendan. Den sistnämnda tog det ett par dagar att återhämta sig ifrån, hehe… Bytte även bloggportal & joinade Loppi- ett val jag är glad för.

NOVEMBER – Jag var hårmodell Hos Lilla C & hakade på lilla My trenden.

DECEMBER – Jag var sjuk i princip från dag 1 till sista. Förkylning mixades med halsfluss. Men det jämnades ut med att ha många mysdagar med vänner, byggandes pepparkakshus & julpyssla.

 Bara ett par timmar kvar av 2012 & det känns skönt. Nu vill jag se vad 2013 har att bjuda på & något att se fram emot har jag. Sista helgen i januari blir det att packa väskan & dra ner till Kalmar för en riktigt tjej helg!! GOTT NYTT ÅR till er alla.

// SaWiiK

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.