SaWiiK

Research!!

Tänkte göra en liten undersökning angående tävlingen jag hade för ett tag sen. Det var ju inte mer än 3 som ville vara med & tävla. Men tack ni som var med!!! 🙂 Nu undrar jag lite om varför det inte var fler? Anledningen till att jag vill veta är ju självklart så det kan bli fler & bättre tävlingar framöver!!! Så posta gärna en kommentar om varför det inte blev att ni ville vara med.

Kan det ha berott på -

# För många villkor för att tävla? (HÄR kan du kika på hur tävlingen såg ut.)
# Fel vara som lottades ut?
# För lite bloggande från mig sett ang tävlingen?
# För lite bloggande från mig överlag sett? 
# För kort period som tävlingen gällde?

Ja, där har ni lite punkter som jag kan tänka mig det kan ha berott på men finns det någon mer så upplys mig gärna!!! Jag är tacksam för all respons angående tävlingen. 🙂 Nu måste jag ge Love mannen frulle. Later!


Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. sawiik

    Svar Camilla: Jag ska ta till mig det & se om jag inte kan styra upp en tävling med mindre villkor. Kika in lite då & då så du inte missar något! 🙂

    Kram

  2. Camilla

    Hej Hej,

    Jag tyckte det var för många villkor för att vara med. Då blir det tyvärr att man drar sig. Hoppas på fler trevliga tävlingar framöver.

    Sköt om er!

    Kram

  3. Magda

    Jag tänkte vara med men så tyckte jag att det var för många villkor och då orka jag inte vara med. Sen hade jag väl inget jättebehov av nån skallra heller så det var väl en kombination av de två sakerna som gjorde att jag hoppa över.

    KRAM

  4. Monia - mamma till Tuvalie

    jag missade tävlingen totalt, hittade hit nu .. Men kollade in den och kan direkt säga att det var för många villkor för att tävla för min smak.. jag gillar när det är en lott som är obligatorisk som inte kräver så mycket, sen allt annat (exempelvis blogga om tävlingen) är extralotter som man inte måste ta, men kan göra det för större chans att vinna ^^

    bara ett tips 🙂