SaWiiK

Sugen på f ö r ä n d r i n g

Sitter nu med kex smulor mellan das boobs & surfar runt lite. Egentligen skulle jag sova för Love ska vara på dagis kl.10 imorgon bitti och dessutom vara redo för skogen. Så varma kläder till honom! Ska även plåga honom med möss provning då de flesta är på tok för STORA. Var visst inte så smart att köpa en storlek större så han har att växa i. =P Men troligen passar de ju till nästa höst/vinter med.

Om jag skulle ta och komma till rubriken på detta inlägg… Som sagt så är jag sugen på förändring. Dels med håret, kroppen men även allmänt också. Samma rutiner dag ut & in passar inte mig längre. Nåt saknas och får mig att känna en tomhet. Så då ska jag väl inte vara så feg utan testa allt som kan vara värt att testas?? JA, det gör jag! Börjar med att slå till på stort hos frissan på tisdag & gå på fitness kväll på Intersport imorgon. En ny sawiik ska det bli detta året!!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Monia

    Hej! Just nu har jag en tävling i bloggen där du kan vinna ett presentkort värde 250 kr hos HejBaby.se – tuffa kläder för barn 0-6 år 🙂 Kika gärna in och var med i tävlingen 🙂 Om du inte gillar reklamkommentarer som denna så ber jag om ursäkt, radera den bara… Har jag råkat skicka till dig fler gånger så ber jag återigen om ursäkt. Inte lätt att hålla koll på alla man vill göra reklam för 🙂

    http://moniasundgrenjansson.blogg.se/2012/january/vinn-presentkort-hos-hejbabyse.html

  2. Jennie

    Å jag förstår dig exakt, har samma sak här, är så J Ä V L A trött på alla dessa rutiner, för barna är det bra men inte för mig så jag ska oxå ut i världen med nya förändringar och till våren blir det att börja springa.
    Kram