SaWiiK

Dont you forget about me

Idag skulle jag haft härlig egentid hemma men som ni vet så strulade det till sig. Hade tänkt bjussa på massa kort på lite skoj vi gjort men tyvärr hinns det inte med nu. Men jag är här & vill hålla bloggen igång – just nu är det bara tajt om tid! Love har inte fått bättre sömn rutiner så jag går mest som en zombie dagar ut & in. Försöker fixa det jag kan inför jul. Känns som prio 1. =)

Nu måste jag sova för imorgon blir det jobb kl.11-18 och sen julbord med arbetskollegorna! Yummie!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. emeliecabezos

    HEJ! jag fixar gärna ditt hår om du kommer upp till sthlm framöver:) strawberry blonde är ngt som de flesta frisörer borde veta om 😀 o gör de inte det så är de nog inga bra frisörer 😉
    hoppas allt e bra med er, synd med bilen !!!! o janne 🙂

  2. Sandra

    Nej bloggen är inte direkt prio ett just nu va? 🙂 Samma här! Och då har jag inte ens en liten kille hemma som behöver attention. Men det finns mycket annat som kommer före.. och tur är väl det? Det vore ju illa om bloggen var det största man hade i sitt liv haha!

    Svar: Åh tack så mycket fina du 🙂 Håret blev jättebra, kändes så skönt att bli lite fräsch i det. Bestämde mig för att gå emot strömmen och faktiskt bli ljusare i håret istället för alla som blir mörkare mot vintern. DÅ är det kris du.. men jag var i samma sits för det är svårt att sätta den tiden för sig själv för att få det fixat!

    Det är ingen fara, det är ju så det ska vara.. som sagt bloggar & internet ska ju inte vara nummer ett och har man en liten hemma blir det ju extra mkt att göra. Jag har ju ”bara” mig själv 🙂 Hoppas det kan göra lite nytta med extra sömn på dagis i alla fall så du får lite tid för ditt med!

    Det där med att testa sina föräldrar och tänja gränser hör väl till i den åldern! Och att ta in att man kan skada sig är itne lätt 😛 Jobbigt när man inser att de liknar en själv haha.. Det har alltid varit det mest frustrerande när min yngsta syster som är nio år yngre än mig, när hon växt upp och gjort jobbiga grejer och man inser att hon liknar mig enormt och är lika envis.. blir jobbigt 😉

    Haha ja jag tar det lugnt med bebisplanerna, jag har inga ens på kartan för jag vill kunna ge allt då och det känner jag inte att jag kan just nu, även om jag absolut gjort det om det blivit aktuellt. Men jag vill helst ha gjort lite mer först. Förstår att det känns lite svårt där när ni separerar =/

    Usch, jag vet vad du menar. Det är så svårt att veta om man gör rätt till 100% liksom. Hjärtat och hjärnan säger olika saker till en hela tiden. Är lite i samma process just nu. Det var ett par veckor när jag höll på att bli helt galen på riktigt och bara grät konstant den första veckan efter jag hörde från mitt ex igen. Du vet den där personen som man hur länge man än är ifrån varandra och vad som än hänt så kom ALLT tillbaka på en gång. Sen insåg jag att jag inte visste om det var känslor på riktigt eller bara allt mitt dåliga samvete och att jag ville rädda honom från hans missbruk som han berättade om. Och sen spinnade huvudet iväg!

    Usch vad obehagligt, dumma halka alltså den är så elak! Skönt att han inte blev mer skadad i alla fall, kan ju gå så himla illa. Nej radion är ingen hit, cd eller usb är bäst då får man precis vad man vill liksom!

    We found love är superbra verkligen!! 🙂

    Vad tråkigt att det blev så knasigt och att ni blev ovänner pga det!

    Kram kram & klart jag orkar läsa, kul med långa kommentarer med ibland till skilland från ”hej, allt bra?” haha.