SaWiiK

Lataste morsan??

Idag har jag tagit itu med Loves gardiner. Eller ja… jag har tagit ner de hemska påslakan som suttit som gardiner i några veckor & istället satt upp riktiga gardiner som jag köpte på Ikea. Bara 99 kr för 2 längder! Billigt!! Funderar på att köpa ett paket till så det blir lite mysigare. & kanske i en annan färg?? Jag får väl fundera ett tag, haha. Hatar att köpa gardiner & sätta upp dem. Dessa är egentligen för långa också trots jag tvättat dem. Kanske skulle torktumla dem?? Orkar verkligen inte lägga upp dem – SÅ TRÅKIGT!!

Vad tycks? Bättre innan eller efter… =P

IMG_2874IMG_2905

Har även lyckats ta ett coolt julkort på Love. Ni får se det sen när jag skickat iväg det till alla. Vill ju inte att nån som ska få det ser innan. =)

Nu blir det sängen! Natti natt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. heartan

    Du… de där gardinerna ÄR satlånga… mina får ligga på golvet i en hög. Jag har bestämt att det ser ”slottslikt” ut. Det så! =)

  2. millasblogg

    Fina gardiner! 🙂 Men hallå!! Så det har kommit fler böcker av henne..tänker på ditt förra inlägg. De ska inhandlas av mig med!! Är oxå en riktig ”sucker” för sATC.
    Hur mår Love nu då?? Jeppe är feberfri än,peppar peppar!! Duktig du är som springer nu i denna årstid!! 🙂
    Kram!

  3. bananskalet91

    Vi har ingen åkpåse.. Elias är så väldigt varm i sej själv så det går inte ! En filt på sin höjd.. Vi har Emmaljungas vindskydd eller vad det kallas. Det gillar jag ! Då kan man bestämma lite själv hur mycket man stoppar om honom och det blir ju varmt ändå eftersom det inte kommer någon vind på honom. Rekommenderar det ! Åkpåse kan ju oxå bli knöligt.. Sen ska man ju bestämma om man vill ha vinterpåsen eller den andra. Svindyra dessutom !