SaWiiK

Fartfylld helg som vanligt!

Har precis gjort ett smakprov på en header till en här på bloggen. Skulle fixat lite bilder till er men hinner inte det. Måste klä om mig och slänga på lite smink innan jobbet. Börjar kl.14 & slutar kl.18. Lite lagom pass. =P

Lördagen såg ut såhär – Gå upp, fixa till mig & Love. Åka ut till farmor & farfar så Love fick vara där då vi båda jobbade. Kl.16 var jag tillbaka hos farmor & farfar för att dels hämta Love och få lite käk. Hemma kl.17 nånting. Love somnade i bilen som tur var så vi hann fixa oss lite lätt men vaknade tyvärr så vi fick ge välling och natta han igen. Kl.18.30 kom farmor & farfar igen för att fortsätta vara barnvakt då vi skulle på kalajs på kvällen. Eller rättare sagt den tiden men kom sent, strax efter 7. Rollspel & go mat på kalajset, inte riktigt min grej men nu har jag gjort det också. =P Sen vid 22.30 var vi hemma igen för Janne skulle jobba på söndagen och jag var ju tvungen att vara pigg också. Love tyckte dock inte att vi skulle vara pigga utan vaknade samtidigt vi kom hem och höll sig vaken till kl.01.30 ca. Och sov sen oroligt fram till kl.7 snåret då han inte ville somna om.

Söndag var med andra ord – trööött, segt och helt fucked up! Jag behöver min natt sömn annars blir jag helt knas. Trots det lyckades jag ta både mig & Love till a6 där vi köpte en svart stokke tripp trapp stol & 3 tröjor på H&M innan jag fick ett sms som gjorde mig ledsen. Så jag körde hem med tårar, blir lätt ledsen när jag inte sovit ordentligt så smset var inte så hemskt, haha. Men jag är & blev besviken på det som skrevs… Däckade väl vid 22.30 tiden så idag känner jag mig lite mer utvilad än igår. Lite smått ont i huvudet bara men jaja… så är det ibland!

Nu måste jag ruuuusa! Lite iblder ska jag försöka fixa ikväll! Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.