SaWiiK

Catalina Estrada

Att Jysk skulle ta in nåt som min favorit illustratör Catalina Estrada har gjort kunde jag aldrig drömma om. Men jodå! Så Love har fått dessa superfina påslakan till hans dubbelsäng. Jepp, ni läser rätt!! =P 450 kr för 2 set med påslakan och örngott tycker jag det var värt! =)

IMG_2387IMG_2389

Min Catalina Estrada tavla som både jag & Love älskar. Och så är det ett minne från min pappa för den köpte jag för de ynka kr jag fick när han gick bort… ♥

IMG_2391

Synd att det ska vara så svårt att få tag på hennes verk i Sverige – hade velat ha fler tavlor till både mig & Love.

Natti natt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. mammatill3

    Jodu det var verkligen synd. Men jag har hellre ryggen i behåll än ett par snygga skor 😛 Dessutom hittade jag ett par riktigt snygga till och dessutom 50 spänn billigare så jag kommer få tillbaka lite pengar på den här dealen 😉

    Skönt att Love mår bättre, det hade ju varit jobbigt om det hade varit återkommande. Här har vi en förkyld Viggo, jag hoppas han blir bättre snart. Han har varit förkyld i nästan en vecka med hosta och snuva, Igår spydde han rakt ut över hela mig och sig själv, stackarn.

    Hur går det med lägenhetsletandet? Hittar du ngt alls? Jag förstår ju att du vill komma till ngt eget. Jag hoppas det går bra för dig.

    Skönt att du hittat tid till att blogga igen. Jag gillar att läsa din blogg 🙂

    Snygga sängkläder måste jag säga, har du kollat på tradera efter Catalina Estrada? Det borde ju finnas ngn som har?

    Kram på dig 😀