SaWiiK

Timeout tills jag rett ut mitt liv

image

En typisk dag för mig är att vakna på halvsurt humör för att sen inse att jag slarvat bort något viktigt som gör mig på h e l s u r t ! humör.

Som idag – vaknar på halvdant humör, klär på mig, käkar frulle och ska sen fota shoppingen från KappAhl när jag ser att minneskortet är borta. Kollar datorn men nej där är det inte och har nu letat typ överallt men det är fortfarande borta. S U C K !

Så nu får jag köpa ett nytt. Tur att vi är på väg till Jönköping för lite mer shopping. Ska bl a köpa knoppar till byrån och skåpet som ännu inte är färdigmålat. Orka ta itu med det liksom…

Så vi hörs när jag är mitt vanliga jag och inte en zombie som nu. Hur länge det blir får vi se, antingen några veckor eller månader…

Later darlings!

Ps: Vill nån ha kontakt med mig under tiden så heter jag sawiik på wordfeud och finns ju numera på fejjan också. Mejla mig isf på [email protected] så får ni veta vad jag heter på fejjan. =)

Posted by using WordPress for HTC

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Åh jobbigt när humöret är på det hållet. Hade en sån dag i fredags.

    Svar: Tv-debuten den gick bra, nervöst men det släpper alltid direkt när domaren blåser igång matchen, sen gjorde vi det BRA.

    Oh det är fint det, aldrig fel med shopping 🙂

    Nej jag är jättedålig på det, jag vill göra min egen grej och inte att folk ska sitta och ”åh stackars dig” och typ klappa en på huvudet. Sen gör de ju sällan så men lite så känns det, jag vill bara klara mig på egen hand, det är jag van vid liksom. Ullared är inte fel 🙂 Då får du shoppa på!

    Nej jag vet, barn ska inte dö. Det är hemskt. All förlust är tung men när min syster dog, det är liksom en sån sak man aldrig kan acceptera för det är inte så det ska vara.

    Det har blivit löpning men mest dansträning faktiskt, killen har bestämt sig för att lära mig dansa haha. Det är så skönt att kunna springa 🙂 Frihet!

    Kram

  2. sawiik

    Svar Emelie! Tack, tack. Det är svårt att hålla sig borta från bloggen. Men jag behöver pausen för att kunna reda ut hur livet ska se ut.

    Just nu vet jag inte alls när jag drar igång bloggen men kika in då & då. 🙂

    Kram!

  3. En liten

    Du var jättefin i de nya glasögonen! Ska också ta mig tid att göra en koll och köpa nya bågar. Känns som jag fått sämre syn.

    Förstår att det är mkt på g just nu, men hoppas allt löser sig till det bästa & du är tillbaka på bloggen snart! Kramar

  4. mammatill3

    Kommer sakna dig vännen. Men men det finns ju alltid mailen 😉

    Hoppas du får rett ut allt du behöver 😀

    Kramar tills vi hörs igen 😀

  5. Magda

    Förstår dig helt och fullt men det blir tomt här på bloggen ska du veta!

    Hoppas du snart får ordning på de stora bitarna i livet 🙂

    see you on facebook 😉

    KRAMAR!

  6. millasblogg

    Ta du en paus om du behöver det! Bloggen finns ju kvar när du känner för det igen! Har själv tagit åtskilliga pauser när orken tryter.
    Men vi ses ju på fb!!
    Ta hand om er!
    Kramar