SaWiiK

Gissa vad jag gjort i regnet…

IMG_0269

Vet inte om jag ska tycka jag varit duktig eller dum. =P När jag gav mig ut på powerwalk så var det mörka moln men inget regn. Efter 10 min så öst det ner men jag blev SUR och gav mig fan på att jag skulle gå rundan jag tänkt ändå. Lite regn skadar ju inte!Testade att springa också och vet ni vad?! Jag sprang galet mycket mer än min 1a gång. HA – Där fick Janne som trodde jag skulle få börja om på nytt. Så jag sprang nog ungefär halva sträckan och sen PW resten.

Kom inte ihåg hur lång tid det tog för mig sist att gå men idag tog det i a f 45 minuter. Var en ung tjej som sprang också men jag tror inte hon tog en smultron och blåbärs paus som jag, haha! Blir det en PW innan jobbet imorgon så ska jag ta med mig hink och plocka blåbär till frukost. =) NU – Dusch och sen kvällsmat!

signatur

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. wantababy

    Oj, lite blött så, men skönt var det väl ändå?

    Sv: Tittade lite efter magbilder här i din blogg men såg inga, du kanske inte lagt upp det. Du kan ju inte varit så stor väl- du fick ju en ganska liten grabb, i alla fall i jämförelse med alla bjässar som föds numera 🙂
    Kram

  2. heartan

    -REGNET??! Jag vill ha oxå! Blåbär och smultisar med för den delen.. och kunna springa. Underbara tanke.. att ha en kropp som liksom går att…förflytta. 😀 Är ju jätteskönt att springa i regn, man känner inte att man blir varm och svettig utan bara extra hurtig och duktig.
    Och det är man ju, eller hur!
    Ska skicka med älsklingen här en hink imorron så får han länsa vartenda körsbärsträd mellan jobbet och här,så vi har lite fredagsgodis!
    Ha en härlig kväll!! Kram!