SaWiiK

Love biten i rumpan!

JA, ni läser rätt i rubriken. I måndags BET BELLA Love i rumpan!
Han var på golvet och lekte när Bella bara huxflux bet han i rumpan. Love såg inte henne och gallskrek av smärta. Som tur var blev det inget hål men ett litet blåmärke på ena sidan. Hade jag varit där så hade hundjäkeln fått sig en smäll. Inget snack om den saken. Men jag var ju på jobbet och Janne hann inte reagera. De var ju på besök hos hans föräldrar och skulle bara ha det mys...

Har länge trott att Bella skulle göra det då hon inte har varit särskilt försiktig innan men då har vi alltid haft Love i famnen och därmed kunnat vifta bort Bella. Nu lekte han ju på golvet. Anledningen till att Bella gjorde det är väl både Jannes föräldrars fel då de inte säger till henne på skarpen utan låter henne bestämma och att hon är lite sån till sättet. Hon har alltid gillat att skoj bitas nära ansiktet osv på en. Inget jag någonsin tyckt om men alla har tyckt jag varit löjlig. Tji fick dem.

Bella är härmed definitivt portad från vårt hem. Och helst vill jag inte att Love är hos farmor och farfar heller så länge de väljer att ha Bella kvar. Om de inte nu går med på att ha henne inlåst i ett rum eller nåt liknande. Får väl ta en diskussion om det.

Nu ska jag gimpa lite och sen sova för natten!

star sign

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Magda

    Det är ALDRIG ok att en hund biter ett barn helt oprovcerat. Självklart ska inte Love vara där hon är, tänk om det blir i ansiktet nästa gång? Nej stå på dig och säg ifrån!

    Om Buster skulle bita ett barn helt oprovocerat skullde det vara det sista han gjorde oavsett att jag älskar honom. Nora och andra barns säkerhet går före honom i alla lägen, även trots att kärleken till honom är fruktansvärt stor. Det vore inget lätt beslut men jag skulle aldrig förlåta mig själv om han skadade Nora eller nån annan liten. Har aldrig märkt att han varit aggressiv mot nån, men om tendenserna börjar finnas får vi ju ingripa INNAN nåt händer helst.

    KRAM på dig och ta striden, du har inte fel i det här! Kram igen.

  2. Sara

    Förstår att du inte vill ha Love där eller Bella hos er nu. Du har ju skrivit ett par gånger innan att du inte litar fullt ut på henne och nu fick du det bekräftat. Synd tycker jag, hoppas dom tänker göra någonting åt saken. Vad säger Janne om saken?

  3. gopplan

    En hund som bits kan man ju inte ha kvar! Vad är det för jäkla hund!? Ja stå på dig och åk inte dit om de inte stänger in hunden.

    Svar: Vad snällt! Jag mailar över lite bilder om ett par veckor då:-) Nu är det bara en vecka kvar, börjar bli lite nervöst.

  4. Therese

    Förstår att du är arg på hunden men det är aldrig hundens fel när något sånt händer utan ägaren som inte har koll. Vi har hund i familjen och låter ALDRIG hundarna och Wilgot vara själva eller ”leka” med varandra även att våra hundar är världens snällaste så ska man aldri säga aldrig! Skyll på farmor och farfar som inte har koll på hunden istället.. Synd när något sånt händer för det lär inte va den sista gången det händer om dom inte visar vem som bestämmer men att slå hunden hjälper garanterat inte.. Våran unge bet mina föräldrars rottweiler i huvudet för några veckor sen undra hur vi ska lösa det? Ungen är aggresiv 🙂
    Hoppas dom förstod allvaret och tar tag i problemet med hunden..

  5. Jennie

    Jag tror att det är en schefer för det har dom haft två andra i den rasen, en jätte fin hund med ingen uppfostran och gränser verkar det som.

  6. mammasandraa

    Fyfan, Hundjävel ….. Hade någon av mina hundar gjort så så hade dom rykt på en gång! Våran förra hund , en rottis, bet Stefans lillebror rätt över bröstkorgen så det gick stora hål. Tänk om hundfan fått för sig att ruska om honom också!? Nää vissa hundar kan man aldrig lita på.. Hon flög till hundhimlen dagen efter… Det var ju så synd men förr eller senare så hade hon säkert bitit Maya. Hoppas love inte blir hundrädd efter detta.. Kram!