SaWiiK

Skoj – superskoj

IMG_4411

Såhär såg jag ut precis nyss. Te över hela mig. den skyldige är…  Love såklart! Den ende som inte kan ligga still bredvid en i sängen. Det ska snurras runt, klättras och busas heeeeela tiden. Jag som hade sett fram emot att få njuta av min nygjorda kopp te med skummad mjölk. Blev så trött på Love att han fick ligga i sin egna säng. Eller ligga – det kan jag ju önskedrömma. Det är röj även där.

Bland all sjukdom så har jag glömt berätta för er att Love reser sig nu både till knä och till att stå. Sen den 17 april har det verkligen gått rasande fort med utvecklingen på den fronten. Tänkte ni skulle få se ett gång bilder på hur det såg ut, får se om jag hinner fixa med det senare idag. Han kan även sätta sig ner på rumpan efter att ha stått och att sitta är inga problem. Pekfingergrepper kan han också och mama kan han få fram ibland. Min duktiga kille det! =)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. elinlundberg

    Svar: Ja vi är friska nu men vi äter fortfarande penicillin och ska göra det i 6 dagar till. Det är så skönt för Felicia tar medicinen utan problem också, det är en lättnad!

    Vad skönt att det hjälper för både dig och Love. Hoppas ni mår bättre idag! 🙂 Kram

  2. MariaTheres

    Tack! Det är sambon som har gjort den 🙂

    Ja man hanterar ju saker på olika sätt. Och det kan även förändras över tid. Bara man själv är nöjd med hur det är och hur man gör så är det bra!

    Vad duktig han är 🙂 Ska bli roligt att se! Även om det är en naturlig utveckling är det ändå otroligt häftigt och fascinerande 🙂