SaWiiK

Joggande snigel?

Precis så kände jag mig idag när jag gav mig ut alldeles själv för att testa att springa. Fy sjutton vad j o b b i g t det var! Jag trodde jag skulle kola alltså. Jag kan inte påstå att jag sprang (läs jogga) särskilt mycket, haha. Jag gick powerwalkade först 15 minuter som det tog innan jag var utom synhåll i skogen. Jag tänkte sen springa 5 minuter men jag orkade bara 2 i sträck – pausade – och sprang sen 1 minut – pausade och till sist sprang 1 minut igen innan jag fortsatte powerwalka i 10 minuter för att sedan testa att springa igen. Orkade väl någon minut innan jag gav upp och fortsatte gå raskt i stället. Jag ville ju ta mig hem också. =P

Så rundan på 4,2 km tog mig 45 minuter. Janne körde samma runda idag på 30 minuter så jag har lite att komma ifatt, haha! Men det var grymt skönt att få komma ut och röra på mig. Solen sken hela tiden. =) Jag behöver dock investera i nya träningskläder för nu fick jag nöja mig med vanliga leggings – linne – tröja och sport bh. Och mina walkingskor. De får duga tills jag kan springa (jogga) lite längre sträckor. Målet nu är att klara att springa i 5 minuter innan paus. Och att kunna ta mig genom rundan på mindre än 45 minuter.

Såhär såg jag ut innan jag gav mig ut. Walkingskor från Stadium – Leggings från H&M.

IMG_3932

Tröja H&M – Linne KappAhl – sport bh H&M

IMG_3936

Love vinkar av sin mamma – gullunge!

Love säger hejdå

Nu blir det att fotografera inköpen från KappAhl igår, kaffe och att bädda klart i Loves rum då lillebror kommer imorgon från Göteborg och ska stanna över påsklovet. Skoooooj!!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Dart

    Det går faktiskt rätt snabbt att få en bra grundkondition. Första fyspasset i lumpen sprang vi 2 km. Efter halva sträcken höll vi på att dö och fick sätta oss ner för att vila. Efter uh 2 månader kanske, sprang jag 5 km utan problem. Då hade vi ett fyspass i veckan vill jag minnas. Kom igen sawwe! You can do it!

  2. Mamma Nellie

    Duktig du är! Jag är ute med Adam och joggar/går rask. Började med det för några dagar sen och vi är ute en runda varannan dag iallafall, försöker med det och det är skönt men jobbigt! Hahah, är så seg men man måste ju komma igång någon gång så får se hur länge detta håller för mej nu 😉 Men det är smidigt när vi har barnvakt så nära ( Adams mamma, pappa och dom ).

    sv: Haha ja hon har så mycket roliga miner för sej =P. Tack, fick till det till slut och är rätt så nöjd 🙂 Du har också en väldigt fin header!

    Ja verkligen, det händer nya saker hela hela tiden! Helt underbar resa att följa! 🙂

    Ja, det är jättekul att Adam är ledig hela veckan. Vad roligt med besök från din lillebror! Hoppas ni haft en skön helg också 😀

    Kram

  3. sesam

    Heja dig! Första gången är alltid tuff, andra värre men tredje, då känns det lättare! 🙂

    En fråga, i vilket program gör du dina headers?

    Kram kram