SaWiiK

Operation – plocka undan farliga grejer

Min torsdag förgylls av att städa – plocka undan – städa – plocka undan.
Eftersom Love rör sig mer, snabbar och är envis som tusan så får jag vara på plocka undan jour idag. Jag har dammsugit hela övervåningen och moppat golven då Love tycker om att smeta ut allt kräks på golvet och Nisse är dålig i magen och har lämnat fräscha kräks och bajs fläckar lite överallt. Inte så mysigt när man har en bebis som kryper runt och ska pilla på allt.

Sen har han idag krypit ända in i badrummet där vi har soptunna och kattlåda på golvet. Inget bra det heller så det måste tas itu med. Soptunnan får åka upp på skötbordet och kattlådan får plockas bort. Nu på våren och sommaren behövs bara 1 kattlåda framme så det får bli den där nere där Love inte är lika mycket på golvet utan tar sig fram med hjälp av sin lära-gå-stol .

En positiv start på morgonen var att Love låg rätt så still när jag bytte bajsblöja idag. =) Love behövde inte bli ledsen oh jag slapp bli arg och irriterad. Testade att duscha han igår men det gick inte alls. Han ville ju inte stå still vilket resulterade i att han åkte åt alla håll och kanter och jag blev arg. Tur att Janne var hemma och kunde ta över.

Vi har även haft morgonmys. Somnade om efter Love hade smaskat i sig 300 ml välling. Han bara äter mer och mer nu. =) Nepp, nu ska jag återgå till mitt jour pass. =P

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.