SaWiiK

Beach 2011 – Taggad till tusen!

Nä, nu så ska mammakilona väck!! Jag ska ikväll gå och simma SJÄLV. Hur gött som helst ska det bli. Ska strax packa klart väskan och sen drar jag och ska försöka simma minst 30 minuter iallafall. =) Huvudvärken känns bättre så jag ska nog basta, smörja in kroppen, föna håret och kanske slänga mig i solariet en stund. Måste ju passa på! =P

Jag är ju också med i Beachgirls som Karolina – Septemberbebis håller i. Jag anmälde mig som hunter – det vill säga att jag inte jagar kilon utan mer få kroppen i form men fasiken det funkar ju inte! Så jag svitchar till att bli en dropper istället! Pepp!!

För att bli av med de sista 6 kilona från graviditetskilona så har jag slutat äta sött på vardagarna, försöker hålla mig till lördagar. Ska simma varje fredag och gå 5 promenader i veckan i minst 30 minuter/gång. Är ju med Mamma Jennie som kör 5 powerwalks à 45 minuter varje vecka för att komma i form till sommaren.

Det är kul att man har fler som peppar en till att sköta sig och nu ska jag göra mitt bästa för att sköta mig!! Nu vill jag bara ha vår också så kommer det bli mycket roligare och enklare att powerwalka! Kom igen nu vädret!!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. zandras

    Sv: Vi hittade nog det mesta som vi var ute efter… 🙂 Alltid skoj o shoppa!

    Jepp, Captcha är super 🙂

    Ang. besökare så har jag runt 150-200/dag, ibland mer. Så olika varje dag. Kollar inte alltid heller… 🙂

  2. nanny

    Va duktig du är!
    Tydligen så har min bror också fått för sig att hålla sig borta från onyttig heter så jag hakade på honom. Från och med 1mars och det går bättre än jag trodde, ligger massa läsk i kylen som jag inte brytt mig om 🙂
    Har varit ute och promenerat onsdag och torsdag nån annan träning lär dröja innan jag börjar med

  3. linda

    Jäklar vad duktig du är!
    Du kan få vara min personliga coach sen 🙂

    Sv: Jo, en av mina bästa kompisar fick ju barn för typ 2 veckor sen, så jag kan ju fråga henne massor oxå. Sen så har jag ju en lillasyster på 4 år, så mamma har det mesta relativt färskt oxå. Sen har jag lärt känna massa blivande mammor till vårbebisar 2011 i umeå. Den första har redan kommit och flera av dem har barn sen tidigare så det är jättebra. Sen så har jag ju dig oxå 🙂

    Ang. cancer så får vi hoppas att vi allihopa klarar oss från det.

  4. En liten

    Vad roligt att du kommit igång och känner dig taggad! Det är det bästa. Här är all motivation til träning som bortblåst. Men känns ok att ha en lugn period.

    Vad köpte du för exotiskt till fruktsalladen? Är såå gott med fruktsallad. Gillar också mina mellanmål bättre! 😉 Fast han köpte nog dem bara för att kunna ta med sig dem på resan. Fick hem nya Mama idag. Var jättetjock, mkt tjockare än de tidigare. Minst 150 sidor. Trevlig helg & hoppas din huvudvärk försvunnit!