SaWiiK

Grubbel grubbel

Vi vet varken ut eller in just nu…
Försäkringsbolaget ersätter inget för problemen med bergvärme läckan. Surt.
Imorgon slår vi en pling till IVT  och ser vad de säger. Vi hade fått tips om att gräva själva så vi slapp den kostnaden men det är ju fortfarande kallt i marken. Teknikern som var här i lördags trodde vi kunde gräva i maj men det hjälper inte så mycket då problemet har kommit tillbaka. Så det måste fixas så snart som möjligt eller så får vi köra på elpatronen. Dyrt så in i attan blir det då.Eller ja, dyrt blir det ju i vilket fall.

Ja, som sagt så är det detta vi har ägnat kvällen till. Love har varit schysta mot oss och somnade innan kl.20 och sover ännu. Trött son vi har. Bäst jag försöker får lite sömn. Imorgon har jag full agenda. Babysång, hälsa på farmor och handla lite grejer hon behövde, gå en runda på stan, shoppa lite mat till oss och sen på kvällen är det sista delen i första hjälpen kursen.

Så hinner jag inte blogga imorgon så vet ni vad jag håller hus. =P

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. En liten

    Sv: Ikväll verkar allt funka! Kan ju ha varit nåt med min dator också.. Så skönt att ibland bara röja igenom och få massa gjort!

    Tråkigt att försäkringsbolaget alltid tjorvar!! Vem ska annars betala när nåt blivit fel än dem? Inte roligt att lägga ut massa pengar på det. Det finns så mkt annat man kan lägga dem på.

  2. Magda

    Usch då, förstår att ni grubblar.

    Hoppas farmor kryar på sig igen.

    SV, nja vi fira inget alls, jag träna box istället och sambon kolla på motorcyklar på tvn 😉

  3. gopplan

    Vad jobbigt och dyrt det verkar.
    Svar: Ja, det är kul att sjunga lite och läsa ramsor och så, men jag har verkligen kass sångröst. Skönt att de andra klämmer i så att de förhoppningsvis inte hör mig så bra.

  4. jossefalk

    Sv: Ja, hon är SÅ snabb nu! Reser sig emot precis allting! En tyghjälm vore toppen då jag är så rädd om huvudet, får nog ta & kika efter en sån! 🙂

    Tycker absolut du borde testa räkröran! Supergod!

    Ja, köttgryta gillas här! Även korvstroganoffen jag gör till henne! 🙂 mat som innehåller salt från början är ju heller inte farligt att ge barnen nån gång ibland. Typ som falukorv & sånt. På min BVC sa de att det är extra saltet som är farligt, det saltet man kryddar efteråt! Så, i princip kan man göra vad som helst bara man skippar saltet. Örter, svartpeppar m.m är ju inte alls farligt! 🙂 Det kanske du redan visste? =)

  5. MariaTheres

    Vad tråkigt det låter!! Och ja, dyrt vilket som 🙁

    Nej jag kommer inte använda hjälm heller. Det var mest bara en fundering jag hade.. Så hemskt när hon ramlar men som du säger lär de sig av det. Tror att det mest är för att jag får dåligt samvete när jag inte är där och tar emot alltid. Svårt att vara överallt!

    Kommer du till mammabloggalan?

  6. Linda

    Fan va drygt! Hoppas det löser sig.

    Foglossning är skitjobbigt. Har dock ringt till ett ställe som heter öbacka mottagningen. De är fokuserade påkvinnogrejer så som foglossning. Tror bl a de använder sig av akupunktur. Ska dit på fredag, ganska dyrt mendet är det nog värt. 375 kr första gången o därefter 300kr/gång.. Tyvärr inte ansluten till FK så går inte på frikortet 🙁 men men, vad som helst för att inte ha ont.

  7. millasblogg

    Man kan inte hinna jämt så är det ju! Inte lätt heller att uppdatera lika mycket längre då barnen börja bli stora! DEt rör på sig!! Hoppas det fixar sig med bervärmeproblemet för er. Usch!! Allt sånt där ska bara funka!!
    Nice!! Va är det för mysdress!? Ska oxå försöka ta mig iväg idag till stan,även om jag inte vet om orken finns..haft en jobbig natt här.
    Du är ju jätteduktig med maten ju!! Käka oxå fisk igår, mumma med lax!! 🙂
    Och tack så mycket 🙂
    HOppas du får en bra dag!
    Kram på dig!