SaWiiK

Love ♥ babysim!

Love älskar verkligen att simma, han trivs som fisken i vattnet så att säga. =) Idag fick han beröm för att han var så avslappnad och lugn när vi testade det nya ryggläget vi fick lära oss.

Ett grepp där man endast stödjer huvudet när de ligger på rygg. Vissa barn tycker visst det är otäckt men inte Love. Man såg verkligen att han NJÖT av att flyta omkring. Måste fixa kort nästa gång så ni får se med egna ögon. Idag glömde jag ta med kameran.

simlove

Upptäckte efter vi simmat klart och duschat oss att Love har fått sår i ena ljumsken. Blir att smörja ofta så det läker fort. Stackarn.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Vilken fin bild på Love!

    Roligt att han gillar babysimmet så mycket. I sommar kan han bada ute i sjön också. Det ser jag fram emot jättemycket!

  2. Magda

    sv. Nu är det nån del som är bytt så nu funkar det. Men i helgen har O sprungit som en tok till pannan och tillbaka för att elda och varannan gång har den stannat, usch. Nej det är inget roigt när det krånglar. Hoppas ni kan ordna med försäkringen och så.

    Ja, det var nog han som tog kortet som lockade till skratt tror jag 🙂

  3. millasblogg

    Kul att det funkar så bra med bebissim!! 🙂
    Du men din inställning klarar du av denna vecka med galant! Jag ska göra en kraftansträngning nu för att skärpa till mig.Detta snaskande funkar inte om man vill droppa i vikt nångång.Hoppas bara att man får va frisk så träningen funkar som den ska. Då brukar allt va lättare! 🙂
    Mmm..jag förstod nästan att det va så att det skillde mellan städerna. Ska göra ett shoppingförsök till under veckan tänkte jag. Nu behöver Jeppe nån ny varm tröja och ett par strumbyxor att ha under de vanliga byxorna tänkte jag, vi har såå kallt på våra golv..så det behövs..

  4. gopplan

    Vad kul att han gillar babysimmet.
    Svar: Tack så mycket! Nej, om man ler mycket så får man nog mest skrattrynkor och de syns ju inte så länge man ler;-)

  5. annasdagbok

    Eller hur är det roligt att se hur dom verkligen njuter i vattnet som om dom tänker tillbaka till livet i magen! Har ni dykt än? Vi ska foto under vattnet nu på torsdag så jag hoppas att han gör bra ifrån sig 🙂
    Tråkigt att din farmor har blivit sjuk igen, det behövs inte mycket när dom är äldre.
    Barnen tar mer tid från oss vuxna nu när dom börjar bli större så ta den tid du tar för att svara 🙂

  6. linda

    Sv: Det blev faktiskt fruktsallad! Inte ätit det sen typ dagis/fritids typ. Ruskigt gott var det. Hade i passionsfrukt bland annat o sen vaniljglass och hemmagjord kolasås till.. mums!

  7. En liten

    Skönt att min sida verkar funka! Är bara profilbilden jag hade velat ändra, men ska kolla med Stina vad man kan göra.

    Visst börjar det synas allt mer! 🙂 Det där var ändå en morgonbild innan jag ätit och den börjar ’svullna’ 😛 Har inte gått upp nåt i vikt än, men kommer väl..?

  8. Therese

    Härligt att Love gillar att bada, Wilgot gillar badet också och sover som en liten gris efteråt.. Önskar man hade en undervattenskamera, hade varit kul med bild under vattnet..

  9. mammatillvince

    Ja det är så roligt med babysim.. Vi ska dit imorrn.. Jag tyckte det där greppet var svårt, jag måste hålla lite i rumpan oxå 😉
    Förra gången fick vi göra ett provdyk, det var väl sådär tyckte Vince men det var det sista vi gjorde så imorrn börjar vi nog med det..