SaWiiK

Vänta, vänta & vänta

Hur dum får man vara som lägger upp tradera annonser mitt i natten? =P Jag får givetvis skylla mig själv men jag tänkte fasiken inte så långt då. Så det sysslar jag med nu, att vänta tills alla är klara så jag kan börja det roliga med att skicka vinnarmejl. Skojsigt värre. Men lite stålars fick jag ihop, inte så mycket jag önskat men det är i alla fall mer än om jag hade skänkt bort det. =) Har mer som ska ut på tradera så det kan ju hända att det blir mer pengar där så jämnar det ut sig lite.

Sen så väntar jag på en del som jag vill ska komma i brevlådan. Fattar inte hur trögt det är av Libero att skicka ett mejl som säger att jag snart ska få en avi med posten som jag ska ta med till en Lindex butik som då ger mitt mitt Up & go paket. Mejlet kom den 14 januari och ännu har jag inte sett röken av avin. Tråkigt! Sen väntar jag på att min bonuscheck på 500 kr ska komma från H&M. Skulle sitta finfint nu så jag kan köpa lite träningskläder kanske? =) Men nu när jag bitchat mig lite så lär de snart dyka upp! =P

Nu är det bara 20 min kvar till sista auktionen går ut. Dags att förbereda lite mejl så jag har avverkat några innan jag tuppa av, av trötthet. Får göra de jag inte orkar i morgon bitti om jag hinner. Ska ju på babysång igen klockan 9.30. Och så ska jag köpa dinapp till nappflaskan samt lite gott så jag kan marinera kycklingfilèerna så de blir goa. =) Hoppas ni sover gott!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. annasdagbok

    Ja det var lite klantigt! När du för en gång skull vill sova så får du inte. Vilken energi tradera tar ändå!
    Man ser på våra pojkar att dom börjar få odentliga drag, jag tycker Love blir lite lik sin pappa på vissa kort sen har man inte sett så många på Janne.
    svar: Denver var nog lite mammaig men inte så att han ville tutta utan bara vara nära. Ligga i soffan hos mig eller sitta i stolen när jag diskade, han var så nöjd bara han fick vara hos mig.
    Inga flera tjejer får födas om det inte är våra döttrar 🙂 Tyvärr så väntas det två barn till på Marcus sida som jag tror blir tjejer, men det är inte lika hårt för dom är man ju inte så nära. Sen är det två vänner som ska ha barn också och där vet man inte. Skönt att veta att en tjej till tänker som jag. Det är något speciellt med en tjej precis som det är för en kille att få en son. Nu har vi gett våra män söner kan vi få en dotter då 🙂

  2. Sandra

    Vad smart att sälja på Tradera. Jag har faktiskt aldrig provat att göra det, men ska kanske titta om jag har något som kanske någon annan kan ha nytta av.

  3. Karolina-Mamma till Arvid

    Hahaha! Låter jobbigt det där med tradera;)

    Sv:Nepp, vi har inga djur på gården ännu. Köpte den i slutet på september förra året så har endast lagt tiden på att renovera lillstugan så vi kunde flytta hit:) Men inom ett par år är tanken att vi ska ha lite ungdjur, får och hönor iaf!:) Alltid kul med lite liv på gården:) Kommer dock aldrig komma några mjölkkor hit, orka gå upp astidigt på mornen för att mjölka liksom:P Det får mina svärföräldrar som är mjölkbönder syssla med;)

    På några bilder jag sett ser det ut som om ni också bor rätt lantligt? Lr har jag fått det om bakfoten kanske.. 😛

    Kul att det inte skiljer så mycket på våra gossar:)

  4. gopplan

    Haha, men man måste väl inte skicka vinnarmail exakt direkt efter att auktionen är klar? Jag har också sålt nya saker på Tradera för knappt något alls, men jag rensade ju i alla fall lite i skåpen.