SaWiiK

Slocknade

Sitter nu helt nyvaken och äter en färdigmat. Schnitzel med klyftpotatis och sås. Hade ställt den i mikron för 2 timmar sen? Skulle bara gå upp och amma Love i sängen och självklart somna jag med, haha! Love sover ännu men lär säkert vakna snart. Vi är själva ganska länge idag. Janne skulle på personalmöte kl.18 och då var det ingen mening att han åkte hem mellan. Kanske är hemma runt. 20-21. Så det var skönt att sova och fördriva tiden lite.

Är sugen på att spela lite Mario Galaxy 1. Janne köpte det när han bröt benet för ca 2,5 år sedan. Så han spelade genom det men inte jag. Fast om jag hinner/kan beror ju såklart på Love. Annars så blir det bog bara lite slöande framför tv:n. =)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. mammatillvince

    sv; Haha nää jag kom aldrig ut och stackars hund har än så länge bara fått se tomten idag, tur hon är lika slö som sin matte 😉 Hon får en runda med husse sen innan han åker till jobbet.. Ja visst, det blir ju mycket skönare när snön är borta och solen är framme massor.. Idag blåste det så kallt här.. Sova är skönt det med, det behövs oxå för att se fräsch ut ju 😉

    Okej, ja vi får väl se vad vi hittar.. För en handduk sparkar dom ju bara iväg så jag förstår att det är skönt med morgonrock..