SaWiiK

Mitt underbaraste år – 2010

Hakar på trenden att summera året 2010, det har verkligen gått fort!

I januari fick jag svart på vitt, jag skulle bli mamma! Det var både glädjande men lite smått chockartat att se plusset på stickan. Jag hade många jobbiga tankar kring min hormon sjukdom som innebar mycket spring till sjukhuset för diverse kontroller. Men allt såg mycket bra ut och då var det bara att köra på och lite på att det skulle gå bra.

Första kort på gravidmagen

Fram till sommaren var det jobb som gällde, var kanske nere i Göteborg någon sväng men annars var det hemmaplan som gällde. Vi försökte bli klara med en del småprojekt i huset såsom måla om måbler till Loves rum och måla fönster från bruna till vita. Hann inte bli helt klara så det blir att ta tag i det denna sommaren också.

På vår semester slet Janne i 30 graders värme med att göra klart groventrèn.  Jag satt ute på tomten och badade i vår plastpool och bättrade på brännan. =P Lillebror var på besök i 2 veckor ungefär och sen skjutsade vi ner honom till Götet igen. Jannes bror skaffade får som antagligen kommer vara i svärföräldrars tomt igen sommartid.

IMG_0037

Hösten bestod i att förbereda oss för Loves ankomst, vi hann precis bli klara med groventrèn och fått hem vagn och alla andra beibsgrejer. BB-väskan plus våra väskor var klara när värkarna satte igång den 19 augusti där jag jobbade först innan det blev dags att åka in till BB. Sen den 20 augusti, 2 veckor innan BF så kom vår Love till världen. Ett helt underbart ögonblick!

loves nyfödd

Här är Love 14 timmar gammal, taget med mobilen. Jag kan lugnt säga att jag älskar att vara mamma och jag hoppas vi inom en snar framtid har fler knoddar att busa med och förundras över att dem är våra. =) Mamma älskar dig Love, min busunge!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.