SaWiiK

Ett självklart val

Att skippa drickat på nyår är ett lätt val för mig och även Janne. Det är så skönt att vi har samma tycke och tänk när det gäller alkohol. Vi vill inte att Love ska se oss det minsta berusade och det är nog enklare för oss då vi inte har något behov längre av att dricka alkohol. Men nykterister kan man nog inte säga att vi är heller, på sommaren kan vi båda tycka det är gott med en kall öl. Och då räcker det gott och väl för oss båda att ta varsitt glas till den grillade maten.

Men vi har en regel och det är att inte dricka på nyår, julafton och såna helgdagar för det ger en fel syn på varför man dricker alkohol. Det är lite kul med de som säger att de dricker för att det är gott men så fort det vankas helgdag så är det som att de måste bara för att. Då dricker man ju av fel orsak. Med detta sagt så ser jag inte ner på de som dricker. Var och en gör som de vill och så länge det inte går ut över barnen så är det helt ok i mina ögon. Men det känns inte rätt för mig och då väljer jag att avstå.

Vi har precis ätit vår nyårs middag bestående av hämtmat, till det delade vi på en flaska alkoholfritt jordgubbsvin. Nu blir det en kopp kaffe med syrup och skummad mjölk. =) Senare blir det morotskaka, pommac och ostbågar. Är inte så troligt att vi håller oss vakna till 12 slaget men det märks.

IMG_1633IMG_1634

Gott nytt år önskar Love & jag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.