SaWiiK

Love vill ha mamma i säng

Haha, Love är ju för gullig! När vi åt kvällsmat i kväll så blev Love superduper ledsen igen (har haft många såna utbrott senaste dagarna). Janne hade förberett en flaska ersättning eftersom det inte var längesen Love ammat och vi ville se om det blev bättre med mera mat. Men icke, fy för ersättning. Jaha, vi gjorde lite gröt istället eftersom han inte ville ta bröstet heller men nitlott där med.

Jag slängde i mig kvällsmaten och tog med mig Love upp i sovrummet, la ner han på sängen, då blir han ledsen i 5 sekunder och sen glad när jag kryper ner brevid honom. Han ville alltså bara få mig i säng! =P Nu när jag låg brevid honom så började han direkt leta eter bröstet och låg länge och tuttade. När Janne kom upp och kollade till oss så hade han precis slutat äta och var hur nöjd som helst. Prövade att gå upp igen och det gick bra. Janne tog Love så jag fick gå ner och äta mig mätt. =)

Brukar era barn busa så med? Hädanefter får det bli att gå till sängs så fort han är på det humöret och se om det funkar då med.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. elinlundberg

    Ja jag mår mycket bättre idag men det är ändå inte helt bra. Kräks ingenting så det är jätteskönt. 🙂

  2. millasblogg

    Svar: Ja jag hoppas det vänder snart. Vet inte hur många sena kvällar det blitt nu. Man får ingen paus alls. Skitjobbigt på ren svenska!! Kan ge mig faan på att jag blir sjuk sen när grabbarna här hemma är friska. Men jag kan ju inte lägga mig på arslet för det. *Suck* Ja ja, det blir nog bättre snart!

    Passar på att önska ett riktigt gott nytt år!! Hoppas ni får en mysig kväll! Och det är ju sååå mysigt att sova bredvid en snosande bebbe!! Mer sånt!! 🙂
    Kram!

  3. malinsblogg

    milla är sån med ofta. hon somnar gärna jämte mig, så kan jag lägga ner henne i sin säng när hon somnat. fast ibland märker hon när jag går därifrån och då är det bara att börja om 😛

    sv: jag tycker 1 år verkar så länge.. men det kanske stämmer. kanske blir våra barn brunisar då!