SaWiiK

Nyvakna

Sitter nu och pimplar kaffe för fulla muggar då jag inte somnade förrän kl. 05.30 i morse…faaan vilken tid det tar och fixa med fotobok. Välja bakgrund, lägga dit bilder och text, ramar på korten osv men jag är nöjd med resultatet, nu är det bara lite småfix och att kontrollera att alla ser ut som de ska. =) Äter ett underbart gott glutenfritt bröd som Janne fick med sig hem från sina föräldrar igår. =) Med massa smöööör på. Gott!

Det gick bra för oss alla att Love & Janne åkte iväg och jag var själv. Lite tomt i början men när jag fått på musiken och kommit igång så gick det jättebra. Får bli fler gånger jag är själv hemma och fixar, snacka om att det går 1000 gånger fortare än när jag har Love att ta hand om. Jag hann med allt jag ville så lite senare ska jag fota på hur fint det blev. =) Nu tror jag att Love ska få på sig kläder istället för pyjamas och så ska vi gå ut. Blev inget med det igår. Hann bli mörkt innan så jag la ner idèn. =)

Ni verkar vara några stycken som vill att jag hakar på Zandras vecko utmaning så det ska jag se till att ordna! =P Hinner jag så får ni 2 utmaningar idag så jag hamnar i fas då jag egentligewn skulle gjort en igår. Annars får det bli tisdag till tisdag utmaning för mig. =)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. En liten

    Sv: Ja du har verkligen ett öga för inredning! 😉 Hade ju kunnat vara vilken byrå som helst!

    Vore jätteroligt att läsa mer om er! Vissa saker har man ju ingen aning om. Vet inte vad de flesta arbetar med, vad de läst på gymnasiet, vilken stad de föddes i eller hur många syskon de har. Däremot vet man om vilka blöjor deras bebisar använder, hur många timmar de sov förra natten eller när de har mens! 😀 Hahaha!

  2. zandras

    Oj, satt du uppe hela natten 😛
    Jag drack massa kaffe imorse jag med, drack för fort för jag blev till o med yr, haha.
    Jaaa, kör två utmaningar idag.. jag vill ha nåt o läsa sen 🙂