SaWiiK

Tomt…

Hupp, då sitter man själv i huset sen Love föddes…hur knasigt som helst. Saknar Love redan och Janne med… =( Meeeen jag behöver ju fixa och jag måste ju även lära mig att vara ifrån Love sen när jag ska jobba. Usch…det är tur jag inte ska det än på ett tag! =) Blev sent de kom iväg då Janne inte var hemma förrän kl.18.30 och då fikade vi med kaffe och det sista av morotskakan. Jag drack även lite glögg och smaskade på mandel och pepparkaka. Gott!

Frågade Janne hur det var ute och då sa han snöoväder och kallt! Kände mig dum för att tvinga ut dem i detta vädret så jag sa att det kanske var bättre de stannade hemma ifall de skulle hamna i diket. Och då sa Janne: ”Åker i diket gör vi väl inte men vi fryser kanske ihjäl”. Fan vad taskig du är sa jag till honom då. =P Jag kan ju inte åka och rädda dem då vår andra bil bokstavligt talat ligger i delar i garaget. Men han ska till sina föräldrar och ringde dem så att de vet att han är på G och han har med sig sin mobil och har lovat att ringa så fort de är där. =) Då känns det lite bättre.

Nu ska jag dra på musik så grannarna tror det är tonårsfest och piffa och puffa i hela huset! Resultat får ni imorgon. =) Jo, jag funderar på att haka på Zandras vecko utmaning som hon startade idag med syftet att man ska lära känna henne bättre. Mycket kul att läsa! =)

 Tycker ni att det vore intressant om jag gjorde likadant?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. annasdagbok

    Man får dåligt samvete för att man njuter också att vara ensam. Man behöver ladda batteriet.Hoppas att du fick till det där hemma nu. Julen är ju så stressig ändå. Jätte fina kläder blir sugen själv. God natt

  2. zandras

    Vet precis hur det känns när man inte har sina älsklingar i närheten. Jättekonstigt. Men som du säger, det är bra att träna lite 🙂
    Jag tycker du ska köra vecko-utmaningen oxå! Skulle va skoj 🙂