SaWiiK

Solsken igen!

Vaknade upp idag igen av att solen lyste in i sovrummet men jag låg och drog mig ändå med Love. Han ligger fortfarande i min säng och sover tillsammans med Nisse. =) Så jag passar på att käka frukost i tysthet. Hur hääärligt som helst! Jag älskar att ha det tyst på morgonen, visst är det mysigt med Loves prat och gladhet fast det händer ju inte så ofta. =P

Hur gillar ni era morgonar & frukostar?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. gopplan

    På morgonen vill jag ha det lugnt och skönt, ingen stress alls. Mys i sängen med Helgot och sedan frukost i lugn och ro medan han leker på en filt på golvet.

    Svar: Ja men jag fattar inte hur man ska kunna tjäna pengar. Det krävs väl många videos för att få något alls och det är ju inte alls värt det. Det räcker med reklamen som redan finns i bloggen.

  2. labellavita

    Jag gillar också att vakna till skolsken eller olivers prat. Jag brukar äta frukost vid datorn medan Oliver sitter och leker med babygymmet i sittern. Fast en frukost ute på altanen om sommrarna går nog inte att slå =)

    Svar: Ja det gör jag. Just nu känner jag att det inte blir fler barn men min bm beordrade mig att gå till en amanda-barnmorska så dit ska jag på torsdag. Kanske kan hon få mig på andra tankar. Hur känner du inför fler barn?